Kredit: Fernando Lucena/Startraksphoto, Bravo

Peminat Suri Rumah Sebenar Miami akhirnya ada sesuatu yang menggembirakan.

Kurang tujuh tahun sejak episod akhir musim ketiga disiarkan di Bravo, the Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos mendedahkan bahawa apabila ia datang kepada musim keempat yang berpotensi, dia kini dalam perbincangan untuk membawa rancangan itu kembali untuk lebih banyak episod.

“Saya benar-benar berusaha untuk mendapatkan Peacock untuk mengambilMiami,” kata Andy pada 5 November episod Semuanya Ikonik dengan Danny Pellegrino . 'Saya tidak tahu sama ada saya dibenarkan untuk mengatakan ini. Saya tidak tahu di mana kita dengan itu [tetapi] saya perlu katakan, peminatnyaMiamimasih sangat lantang dan saya telah menjadi peguam bela untuk Peacock membawa pulang Miami.”

Menurut Andy, dia percaya kesihatan yang semakin merosot Marysol Patton ibunya, Elsa Patton , yang meninggal dunia pada Mei 2019, mempunyai kesan negatif pada siri ini, yang ditayangkan pada Februari 2011 dan menyiarkan musim terakhirnya pada 2013.

'Saya rasa Miami seperti yang berlaku di Bravo benar-benar menderita kerana Mama Elsa tidak berada di musim 3,' katanya. “Dia sangat sakit. Saya fikir dia adalah bahagian yang lebih penting dalam rancangan itu daripada orang ramai sedar. Dan masalah dengan musim ketiga ialah rating merosot semasa ia berlangsung dan mereka turun untuk perjumpaan semula, yang biasanya bertentangan dengan apa yang berlaku. Dan saya fikir itu masuk ke dalam keputusan untuk tidak mengambilnya.”Semasa Soal Jawab dengan peminat di Twitter pada April 2019, Andy mengakui bahawa peluang aRHOMkembali adalah 'rendah.'

Andy turut memberi reaksi kepada soalan seorang peminat di Instagram yang ingin tahu sama ada rancangan itu akan pernah dikembalikan.

'Sebab kami melepaskannya adalah, saya masih ingat rating menurun menjelang akhir musim,' katanya. “Yang tidak pernah berlaku. Seperti ia turun untuk perjumpaan semula, dan jika ia turun menjelang penghujung itu bukanlah satu petanda yang baik. Tetapi bagaimanapun, saya mendengar cinta anda sepanjang masa dan sangat menghargai persembahan dan wanita.”

Lea Black , Adriana de Moura , Alexia Echevarria , Larsa Pippen , Cristy Rice , dan Marysol telah dipaparkan sebagai isteri asal musim pertama. Kemudian, selepas Larsa dan Cristy meninggalkan siri itu menjelang musim kedua, Lisa Hochstein , Joanna Krupa , Ana Quincoces , dan karent sierra menyertai persembahan.

Walaupun belum ada maklumat mengenai ahli pelakon yang akan menyertai musim keempat yang berpotensi, Joanna memberitahu The Daily Dish pada bulan Mei bahawa dia tidak menentang tindakan semula peranannya sebagai suri rumah.