Andy Cohen sedang bercakap tentang keputusannya untuk 'tepuk tangan' Tambah Dada untuk bergurau Kathy Hilton cadangan bahawa dia adalah ' pembuli terbesar di Hollywood .”

Selepas menemui benang di Twitter di mana peminat membincangkan keputusannya memadam komen dia pergi pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills siaran ahli pelakon, yang menampilkannya sebagai M&M merah dan menyindir Kathy perjumpaan semula teduh, yang Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos bertindak balas kepada seseorang yang berkongsi sebab mereka percaya dia berbuat demikian.

Berikutan penyiaran a Realiti Blurb artikel bertajuk, “Andy Cohen Padam Komen daripada Catatan Kontroversi Lisa Rinna selepasRHOBADrama Reunion dengan Kathy Hilton,' seorang pengguna Twitter bertanya, 'Andy, mengapa anda menyiarkannya sejak awal?'

Dan sebagai tindak balas, orang kedua berkongsi pendapat mereka tentang alasan Andy untuk terlibat.

“Saya fikir dia tidak mengambil segala-galanya sedalam-dalamnya seperti kita. Dia terhibur dengan drama itu dan tidak memihak, hanya memerhati dan membiarkan dirinya terhibur dengan semua itu,” tulis orang itu. 'Rinna bergurau tentang dirinya sebagai pembuli membuatkan dia terhibur dan dia memujinya.''Saya tidak fikir ia sedalam itu,' tambah mereka.

Dan Andy bersetuju bahawa sentimen peminat menawarkan penjelasan yang sempurna tentang tepukannya untuk sering-kontroversial RHOBAahli pelakon.

'Anda berjaya melakukannya,' dia menjawab .

RHOBH Andy Cohen Reaksi Menepuk dan Memadam Siaran Mengenai Lisa Rinna Bully

Malangnya, penjelasan Andy tidak sesuai dengan semua orang.

'Sesuatu yang tidak bersambung di sini. Anda mengatakan anda terkejut dengan itu barangan dalam talian/media sosial yang berlaku di sekitar rancangan itu tetapi anda menggalakkan Lisa Rinna dalam [kelakuan]nya di media sosial. Yang mana satu? Anda mengutuknya atau anda fikir ia lucu dan menggelikan ?” seorang ingin tahu.

“Nah ancaman itu kepada [ Garcelle Beauvais '] anak lelaki sedang dipandang serius. Jika anda tidak percaya saya lihat Twitter hari ini. Orang ramai yang menonton langsung tidak melihat gurauan ringan itu,” kata seorang lagi.

Dan pengulas ketiga bersetuju, menulis, “Saya kecewa dengan respons ini.. apakah mesej yang disampaikan kepada generasi muda yang menonton rancangan ini? Ketawakan buli dan suka untuk pengaruh?”

Sementara itu, pengguna Twitter lain membela Andy dengan berkata, “Saya selalu menganggap itulah sebabnya anda mencipta rancangan itu, untuk dihiburkan dengan drama suri rumah. Tiada yang lebih dalam daripada itu.”

Sepanjang musim panas padaWWHL, selepas berdepan Andy tentang telatah media sosialnya, Lisa mengaku sebagai 'kucar-kacir.'

“Saya telah menjadi mimpi ngeri yang membolak-balikkan. Saya tahu. Saya mengakuinya,” dia mengaku. “Saya telah cuba membaikinya sebaik mungkin. Saya sedar sepenuhnya bahawa saya kucar-kacir sekarang. Saya hanya huru-hara. Jadi mari kita berharap ia menjadi lebih baik.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga pada hari Rabu, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.