Membawakan anda spoiler dan kemas kini terkini tentang Tunang 90 Hari: Sebelum 90 Hari bintang Paul Staehle dan Karine Martins .

Karine dan Paul, yang pertama kali muncul pada musim pertama siri TLC yang popular, kini membintangi filem musim kedua kerana mereka cuba untuk berkahwin walaupun mempunyai hubungan yang penuh drama. Yang membawa kita kepada semua soalan penting - adakah Paul dan Karine masih bersama hari ini? Adakah mereka akhirnya mencuba simpulan? Nah, kami mempunyai semua jawapan itu untuk anda di bawah!

Paul, 34, yang tinggal di Louisville, Kentucky, pertama kali bertemu dengan Karine, 21, dalam talian. Serta-merta, kedua-duanya mengklik walaupun pada hakikatnya Karine tinggal di Brazil, dan mereka tidak bercakap bahasa yang sama. Tetapi jangan risau, kerana pasangan itu berjaya berkomunikasi dengan baik semua terima kasih kepada aplikasi penterjemahan yang mereka berdua gunakan.

Musim ini, Paul kembali ke Brazil dengan niat untuk mengahwini Karine dan menjelaskan tentang dirinya jenayah lampau kepada keluarga Karine. Ibu bapa Karine akhirnya memberi restu kepadanya, dan mungkin atas alasan yang kukuh kerana kami boleh melaporkan bahawa percubaan Paul telah ditamatkan pada awal September 2017 — bermakna masalah undang-undangnya kini sudah lama berlalu.

Jadi, adakah Paul dan Karine pernah mengikat tali pertunangan? Jawapan itu adalah ya! Pasangan itu berkahwin di Brazil pada November lalu di hadapan keluarga Karine. Foto dari perkahwinan mereka ada di bawah, dan anda boleh lihat lebih banyak foto di sini .Foto perkahwinan Paul dan Karine

Jadi, anda akan fikir ia akan berjalan lancar untuk pasangan selepas perkahwinan mereka tetapi itu tidak berlaku! Malah, mereka berpisah tidak lama kemudian, selepas Paul, sekali lagi, menuduh Karine menipunya .

Pada bulan Februari, Paul menyelar Karine dan menuduhnya mempunyai hubungan sulit dengan seorang lelaki Amerika bernama Joe . Walau bagaimanapun, itu tidak berlaku kerana lelaki Joe ini mendedahkan dia gay secara terbuka, dan persahabatan dalam taliannya dengan Karine adalah sangat platonik.

Akhirnya, Paul dan Karine kembali bersama selepas Karine melemparkannya a majlis hari jadi mengejut dalam bulan April.

Dan kemudian pada bulan Jun, pasangan itu mengumumkan Karine mengandung dengan anak pertama mereka! Paul berkongsi foto Karine sedang memeluk bayinya, dan salah satu gambar itu ada di bawah.

Sebelum bintang 90 Hari Karine mengandung dan mengharapkan anak pertamanya dengan Paul

Berita baiknya ialah Paul dan Karine masih bersama, dan, sebenarnya, nampaknya Karine kini tinggal di A.S. bersama Paul!

Walaupun kedua-duanya masih belum mengesahkan bahawa Karine berada di Amerika, mereka telah memberikan petunjuk utama di media sosial. Salah satu petunjuk itu ialah foto yang disiarkan Paul tentang Karine dengan beg dari Whole Foods pada bulan Julai.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Paul Jason Staehle (@pauljasonstaehle)

Walaupun kami tidak dapat mengesahkan sama ada Karine berada di AS, kami tahu bahawa pasangan itu masih kuat.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Paul Jason Staehle (@pauljasonstaehle)

Sila semak semula di sini untuk kemas kini dan spoiler pada masa hadapan tentang Paul dan Karine!

Kredit Foto: TLC, Facebook, Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR MENGENAI KEMASKINI INI MENGENAI PAUL DAN KARINE?