Vicki Gunvalson telah dilaporkan telah diberi kata dua mengenai peranannya pada musim ke-14 akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County .

Menurut laporan baru, penerbit Bravo TV telah menjelaskan kepada Vicki bahawa dia akan melakukannya tidak dipaparkan dalam peranan sepenuh masa melainkan dia dan teman lelakinya, Steve Lodge , bertunang .

'Vicki sedang berusaha keras musim ini,' dedah orang dalam Radar Dalam Talian pada 29 Mac. “Dia ‘membuangnya’ sebanyak mungkin. Dia tidak pernah mempunyai hari cuti dan bersedia untuk apa-apa yang akan berlaku kepadanya.”

Sementara Vicki sedang melakukan yang terbaik untuk membawa drama itu ke rancangan sambil dia dan selebihnya ahli yang kembali persembahan, termasuk Hakim Tamra , Shannon Beador , Kelly Dodd , Gina Kirschenheiter , dan Emily Simpson , filemkan musim baharu dengan dikhabarkan newbie Braunwyn Windham-Burke , status perkahwinannya yang paling dibimbangkan oleh pengeluar.

'Tidak kira berapa banyak pesta yang dilakukan Vicki, tanpa pertunangan daripada Steve pada kamera dia tidak mempunyai jalan cerita dan dia tidak akan menjadi suri rumah sepenuh masa,' kata orang dalam. '[Pegawai Bravo] berharap dia akan bertunang pada penghujung musim ini, tetapi jika dia tidak melakukannya, itu cukup menjamin bahawa dia tidak akan menjadi suri rumah sepenuh masa.''Steve tidak boleh melamar kamera,' tambah orang dalam. 'Ia perlu dalam filem dan ia perlu dramatik.'

Dalam berita Vicki Gunvalson yang lain, bintang realiti lama itu baru-baru ini dituduh menjalani lebih banyak pembedahan plastik selepas berkongsi foto baharu yang mencurigakan di Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

'Vicki kelihatan seperti wajah lilin,' tulis seorang sebagai tindak balas kepada imej itu.

'Adakah mereka dapat membetulkan kerja muka?' seorang lagi bertanya.

Mengikuti khabar angin itu , Norman M. Rowe, MD. , pakar bedah plastik yang diperakui lembaga, bercakap dengan Cara hidup .

'Wajah Vicki yang baru langsing boleh menjadi gabungan facelift cair dan rawatan Kybella,' dia mengesyaki. “Facelift cecair melibatkan suntikan pengisi ke dalam pipinya untuk cuba menaikkan dan menggantung semula wajahnya tanpa melakukan facelift. Kybella ialah rawatan suntikan yang membantu meningkatkan kontur dagu secara drastik dan menghilangkan ‘double chin’ tanpa memerlukan pembedahan invasif.”

Julai lalu, Vicki memberitahu Entertainment Tonight dia telah 'selesai' dengan pembedahan plastik .

KEMASKINI – Penerbit eksekutif Real Housewives dan hos Bravo Andy Cohen sedang menafikan laporan Radar Online ini. Andy menulis , 'Ini adalah pembohongan' pada 29 Mac apabila seseorang menghantar tweet cerita itu kepadanya.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan disiarkan di Bravo TV musim panas ini.