debu Danielle dan Marty Caffrey Perkahwinan mungkin akan berakhir selepas hanya dua bulan.

Menjelang tayangan perdana musim sembilan daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , Marty tiba-tiba mengulas tentang a siri gambar perkahwinan diambil dari dirinya dan isterinya di Instagram dan berkata dia 'sedih' perkara 'tidak berjaya.'

“Maaf perkara tidak berjaya sayang. Anda bukan seperti yang anda pura-purakan. Sedih,” tulisnya pada hari Jumaat di ruangan komen siaran foto di bawah yang dikongsi oleh Isteri Realiti .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reality Wives (@realitywives)Walaupun komen Marty nampaknya dialih keluar dari halaman pada ketika ini, Reality Wives dapat merakam tangkapan skrin siaran itu, serta respons mereka terhadap pengisytiharan yang diandaikan oleh Marty yang menaik taraf potensi pengakhiran perkahwinannya dengan Danielle .

RHONJ Marty Caffrey Dedah Perceraian Danielle Staub

Walaupun beberapa imej terakhir Danielle di Instagram tidak menyertakan suaminya, Marty dilihat dalam foto yang diambil hanya 11 hari lalu ketika dia danSuri Rumah Sebenar New Jerseystar menikmati tarikh makan malam di restoran Oceana di New York City.

https://www.instagram.com/p/BlV8io8nKBT/?taken-by=danielle_staub

Danielle dan Marty mengikat tali pertunangan di Bahamas pada Mei selepas dua tahun bercinta.

Bagi Danielle, dia masih berdiam diri mengenai status perkahwinannya.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim sembilan dijangka ditayangkan di Bravo pada akhir tahun ini.

Kredit Foto: Instagram