Hakim Tamra dan Emily Simpson jauh dari persahabatan pada musim sebelumnya Suri Rumah Sebenar Orange County, menggunakan media sosial untuk memuntahkan serangan kebencian terhadap satu sama lain. Jadi, di manakah kedudukan wanita hari ini?

Hujung minggu ini, kedua-dua Tamra dan Emily berkongsi foto yang sama mereka bergambar sebelah menyebelah. Mereka tersenyum, kelihatan mesra, dan gembira.

“Disahkan Oh heeeeyyyy! Satu lagi pengembaraan bersama @tamrajudge ,” tulis Emily dalam kapsyennya Instagram gambar pada 23 Mac.

Tidak perlu dikatakan, ia tidak mengambil masa lama untuk peminat memberitahu mereka bahawa seronok melihat mereka bersama.

'Gembira melihat anda berdua bergaul,' kata seorang pengguna pada siaran Instagram Emily.Tamra dan Emily

Tamra berkongsi foto yang sama di Instagramnya halaman dengan kapsyen, 'Mari kita mulakan pesta ini.'

Sesuatu mesti berlaku sejak tiga bulan lalu, kerana hanya beberapa bulan yang lalu semasa Krismas Emily mengakuinya dia masih disekat oleh Tamra dan Shannon Beador . Pada masa itu, dia mendedahkan ia adalah hadiah terbaik yang pernah ada.

Mudah-mudahan, perdamaian mereka akan dipaparkan pada musim RHOC yang akan datang, kerana peminat mungkin mahukan jawapan tentang siapa yang memulakan perbualan.

Sejarah dramatik Tamra dan Emily kembali ke tahun lepas. Malah melibatkan suami Emily Shane Simpson .

Pada bulan November, Tamra menuduh Emily cemburu dengan perkahwinannya . Dia juga meninjau Emily, mendedahkan bahawa dia membenci orang yang berpura-pura dan mereka cerita untuk menjadi relevan. Emily kemudian membalas dengan meletupkan Tamra dan menuduhnya sentiasa memulakan drama.

Nampaknya kedua-dua wanita itu telah bercakap panjang, dan memilih untuk menjadi mesra dan mesra - buat masa ini.

Suri Rumah Sebenar Orange Countysedang menjalani penggambaran Musim 14 dan dijangka akan kembali ke Bravo pada musim panas ini.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo