Anthony Scaramucci isteri, Deidre Scaramucci , mungkin mengikut jejaknya.

Hanya beberapa bulan selepas itu Penampilan Anthony Scaramucci sebagai tetamu rumah palsu pada Abang Besar Selebriti , Deidre dilaporkan dalam perbincangan untuk menyertai barisan pelakon Suri Rumah Sebenar New York City. Tiga daripada bintang semasa siri ini, Tinsley Mortimer , LuAnn de Lesseps , dan Barbara Kavovit , kekal dalam bahaya untuk dipecat.

'Isteri Scaramucci melakukan 'Housewives.' Mereka telah mahukan darah baru dan telah menyerang dengan ahli pelakon baharu,' kata sumber. Muka surat Enam pada 10 Jun. 'Dia telah bertemu dengan Bravo.'

“Ia adalah emas realiti-TV. Saya suka memakainya,' kata sumber lain.

Menurut laporan itu, Tinsley berkemungkinan akan dipecat daripada siri dan Barbara , yang telah ditambah kepada pelakon sebagai rakan untuk musim 11, ialah tidak dijangka kembali untuk musim 12.“Tiada siapa yang tahu [Tinsley] dan ia seperti bermula pada setiap musim. . . Berapa banyak musim mereka boleh duduk bercakap tentang dia berkencan atau tidak berkencan [kadang-kadang-teman lelaki] Scott [Kluth]?” sumber bertanya.

Bagi Barbara, 'dia keluar,' kata orang dalam.

'Dia tidak menjadi sebahagian daripada ensemble itu,' jelas sumber itu.

Sementara itu, LuAnn , yang menghadapi khabar angin tentang dakwaan dipecat minggu lalu , kini meminta kenaikan gaji .

“[LuAnn] mahu gandakan gajinya, tetapi . . . jalan ceritanya semakin usang,” kata orang dalam.

Walaupun Bravo TV belum lagi mengesahkan atau menafikan khabar angin tentang kemungkinan penambahan Deidre pada rancangan itu, dia mungkin akan sesuai jika dia akhirnya dibawa ke dalam pesawat. Lagipun, kehidupannya bersama Anthony agak dramatik sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Pada 2017, Page Six menjelaskan, Deidre yang mengandung sembilan bulan memfailkan perceraian daripada Anthony selepas dia mengambil peranan sebagai Presiden Trump Pengarah komunikasi Rumah Putih. Kemudian, selepas masalah rumah tangga dan perselisihan politik mereka menjadi tumpuan, pasangan itu memutuskan untuk kekal bersama.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, lev radin/Shutterstock.com, Sara De Boer/startraksphoto.com