Jax Taylor dan Brittany Cartwright dikatakan 'tidak bahagia' dalam perkahwinan mereka kurang daripada sebulan selepas itu mengikat tali pertunangan di The Kentucky Castle di Versailles, Kentucky.

Menurut laporan baru, the Peraturan Vanderpump bintang 'tidak boleh serasi.' Tambahan pula, Masa lalu Jax curang telah dilaporkan kembali menghantui isteri barunya .

'Brittany mahu mengadakan perkahwinan yang ajaib dan berlebihan ini supaya dia boleh mengadakan perkahwinan impian yang akan dimainkan di TV,' dedah orang dalam pelakon kepada Radar Dalam Talian pada 23 Julai. 'Dan walaupun ia adalah segala-galanya yang dia inginkan dan banyak lagi, keajaiban itu tidak bertahan lama sama sekali.'

Jax dan Brittany mengikat tali pertunangan pada 29 Jun ketika kamera dilancarkan untuk musim kelapan akan datangPeraturan Vanderpump . Malangnya, sejak itu, mereka didakwa bertentangan dengan 'mata yang mengembara' Jax.

'Ia baru sahaja berlaku satu demi satu,' orang dalam berkongsi. 'Brittany sudah menuduh Jax mempunyai mata yang mengembara dan dia tidak tahu bagaimana dia benar-benar akan mempercayainya. Dia fikir bahawa berkahwin akan menghilangkan semua syak wasangkanya, tetapi tidak. Apa yang sebenarnya telah dilakukan ialah memberinya cincin dan lebih banyak alasan untuk bimbang sesuatu mungkin berlaku.”Sebagai peminatPeraturan Vanderpumpakan ingat, Jax mengaku menipu Brittany dengan Faith Stowers pada 2017. Selepas perpisahan singkat pada penghujung tahun, Brittany memilih untuk memaafkannya. Berbulan bulan kemudian, mereka bertunang .

Sebagai tambahan kepada kebimbangan Brittany yang dilaporkan tentang potensi Jax untuk menipu, dia dikatakan bimbang tentang kewangan mereka selepas menjatuhkan $1.9 juta di rumah baru awal tahun ini.

'Jax juga takut tentang wang sekarang. Sekarang mereka sudah berkahwin, semua wangnya adalah miliknya dan semua wangnya adalah miliknya dan ia telah menyebabkan beberapa isu besar kerana dia suka berbelanja,” dedah sumber itu. 'Dan untuk memburukkan lagi keadaan, mereka tidak mendapat pranikah...Semua orang berpendapat bahawa ini adalah satu kesilapan yang besar.'

Peraturan Vanderpumpmusim lapan dijangka mula disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Jaxon/MEGA