Adakah Vicki Gunvalson dan Kelly Dodd kembali istilah yang baik di tengah-tengah pengeluaran pada musim ke-14 akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County ?

Menurut laporan baru, wanita itu baru-baru ini pergi ke Marital Resort & Spa di Tucson, Arizona, di mana mereka dilaporkan merakam adegan perdamaian untuk pertunjukan itu. Walau bagaimanapun, apabila ia berkaitan dengan hubungan antara Vicki dan Kelly, perkara-perkara mungkin tidak seperti yang kelihatan.

Pada 18 Mac, Semua Tentang Teh memberitahu pembaca bahawa perdamaian Vicki dan Kelly baru-baru ini adalah tidak nyata. Sebaliknya, outlet itu mendakwa persahabatan mereka yang sepatutnya dihidupkan semula telah dipaksa oleh penerbit selepas ketegangan antara mereka menjadi mengganggu semasa penggambaran.

'Pengeluar sudah muak dengan pergaduhan yang berterusan, terutamanya di media sosial,' kata orang dalam. 'Kelly enggan membuat penggambaran dengan Vicki, dan dinamik yang tidak kemas itu terbukti menjadi masalah.'

Perkara antara wanita itu dilaporkan menjadi sangat teruk sehingga pengeluar mengancam untuk mendenda Kelly berkongsi butiran pertelingkahan mereka di media sosial .'Kelly bersandar pada dinding untuk berbaik dengan Vicki,' kata sumber produksi itu. 'Dia menumpahkan rahsia rancangan di media sosial pada awal musim penggambaran, dan telah menjadi sakit kepala produksi yang berterusan.'

Walaupun Vicki dan Kelly pernah berkawan rapat, perkara di antara mereka mengambil masa yang lama menjadi lebih teruk tahun lepas selepas Kelly mengetahui bahawa Vicki dan teman lelakinya, Steve Lodge , telah keluar untuk double date dengan bekas suaminya, Michael Dodd , dan seorang lagi wanita.

Beberapa bulan kemudian, diSuri Rumah Sebenar Orange Countymusim 13 reunion, Vicki menuduh Kelly menggunakan kokain dan menjadi ibu bapa yang buruk dan dari sana, Vicki peranan dalam siri itu didakwa dikurangkan .

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan disiarkan di Bravo TV musim panas ini.

Kredit Foto: Elizabeth Pantaleo/startraksphoto.com, Aaron Poole/E! Hiburan