Ariana Madix sedang menyerang balik beberapa pengguna Twitter yang telah membidik teman lelakinya, Tom Sandoval , dan hubungan mereka.

Sebelum mengesahkan sama ada atau tidak Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tawas Lisa Vanderpump dimiliki Sandoval dan Tom Schwartz Jenama TomTom, the Peraturan Vanderpump ahli pelakon bertepuk tangan pada seseorang yang menaungi penggunaan solek Sandoval.

“Berada bersama Sandoval pada ketika ini mestilah perjanjian perniagaan atau buah pinggang yang mungkin anda perlukan? Gadis tidak mungkin anda tinggal bersama lelaki yang memakai solek lebih daripada anda,” tulis seorang pengguna Twitter pada 14 Disember.

'Tiada satu perkataan yang benar dalam keseluruhan tweet anda,' Ariana menjawab .

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Nafi Khabar angin Mengenai Hubungan Tom Sandoval

Semasa episod terbaruPeraturan Pam, majlis hari jadi Ariana dipaparkan. Dan, semasa acara itu, dia dilihat semakin mabuk. Yang berkata, dia tidak menggunakan dadah, seperti yang disyaki sekurang-kurangnya seorang pengguna Twitter.'Saya rasa seperti Ariana berada di Molly di parti itu,' kata seseorang.

Tetapi Ariana menafikan perkara sedemikian.

'Tidak,' Ariana dinyatakan .

Ariana Madix Nafi Berada di Molly Semasa Hari Lahir Peraturan Vanderpump

Satu lagiPeraturan Pampenonton tertanya-tanya sama ada Lisa memiliki hak ke atas TomTom selepas dia dilihat pada rancangan itu mengisytiharkan bahawa dia telah mencipta nama samaran itu.

“Adakah [Lisa Vanderpump] memiliki jenama Tom?” tanya peminat. 'Bolehkah dia menyaman mereka kerana pada dasarnya mengatasi mereka? Probs bukan tetapi [saya] juga bukan seorang peguam. Pemikiran rawak.”

'Tidak,' Ariana disahkan .

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Nafi Lisa Vanderpump Memiliki Jenama TomTom

Semasa tweet terus membanjiri Ariana di tengah-tengah episod itu, orang lain menyasarkan jumlah masa yang diambil Sandoval untuk bersiap sedia untuk pesta ulang tahun Ariana.

“[Tom Sandoval] nampaknya memerlukan lebih banyak masa untuk bersiap daripada [Ariana Madix],” kata orang itu.

“Saya mengambil masa kira-kira 2 jam. Dia mengambil masa 10 minit,” jelas Ariana sebagai jawapan.

Kemudian, selepas orang yang sama berkata ia adalah 'suntingan licik', 'seperti biasa,' Ariana mendedahkan dia sebenarnya mengambil masa yang lebih lama untuk menjadi glamor kerana dia mempunyai pasukan profesional.

“Saya ada orang profesional datang untuk memeriahkan saya! Duduk di kerusi selama berjam-jam,” dia mengaku .

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Nafi Tom Sandoval Mengambil Masa Lebih Lama untuk Bersedia

“Saya tidak kisah apa yang orang fikir atau cakap.. [Tom Sandoval] ialah seorang yang sangat bijak dan kreatif! Majlis hari jadi tu nampak hebat!! Ya!” tulis pengguna Twitter lain.

Tetapi seorang peminat tidak begitu yakin dan mencadangkan Sandoval hanya 'berfikir tentang dirinya sendiri,' walaupun parti itu untuk Ariana.

“Dia betul-betul merancang majlis pertunangan untuk kawannya,” peminat pertama berhujah.

'Ya kawan itu telah bertimbang rasa dan bertimbang rasa selama [lapan] tahun dan anda semua tidak pernah melihatnya [sembilan] bulan dalam setahun jadi nikmatilah persembahan saya rasa,' Ariana tweeted , sambil menambah, 'Maafkan beberapa orang.. Saya bersumpah.'

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Mempertahankan Kebijaksanaan Tom Sandoval

Juga di Twitter, Ariana memberi reaksi kepada peminat yang ingin tahu bila dia dan Scheana Shay menjadi “ tunas terbaik lagi .”

'Tidak pernah berhenti,' dia menjawab .

Vanderpump Peraturan Ariana Madix Pertahankan Persahabatan Scheana Shay

Peraturan Vanderpump musim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9/8c di Bravo.