The Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Ashley Darby sedang menangani drama yang dia ada dengan rakan pelakonnya atas komen suaminya, Michael Darby , kononnya dibuat.

hidup episod minggu lepas , di tengah-tengah pertengkaran lisan dengan Candiace Dilliard , Gizelle Bryant akhirnya memberitahu Ashley bahawa Candiace dan Robyn Dixon sebelum ini menyatakan mereka mendengar Michael berkata dia mahu bergaul dengan lelaki lain yang kebetulan merupakan salah seorang suami dalam rancangan itu, walaupun wanita itu tidak akan mendedahkan siapa.

Selain isu Michael, Ashley juga bergaduh dengan Candiace, yang mengakibatkan Candiace memegang pisau ketika mereka bertengkar sebelum Candiace akhirnya menendang Ashley keluar dari rumahnya. Ashley bagaimanapun akan memasuki semula rumah Candiace beberapa kali sebelum dia akhirnya ditendang keluar buat kali ketiga. Semasa RHOP Selepas Tayangan , Ashley menjelaskan mengapa dia terus kembali ke rumah Candiace.

'Gizelle mengikut saya ke luar, dan dalam gaya sebenar Gizelle, dia melemparkan sedikit bahan api ke atas api,' berkata Ashley, sambil menambah bahawa dia terus masuk semula ke rumah Candiace kerana dia ingin menangani perkara yang masih diperkatakan oleh rakan pelakonnya tentang Michael ketika dia berdiri di luar.

“[Gizelle] betul bahawa saya perlu menangani apa yang telah diperkatakan selepas itu. Jadi, ya ada masalah yang saya hadapi dengan Candiace. Tetapi juga Robyn dan saya sebenarnya kawan. Hakikat bahawa Robyn berkata Michael telah mengatakan semua perkara ini pada majlis hari jadi - saya perlu menangani isu tersebut. Saya fikir saya akan lalai untuk tidak masuk semula dan mengadakan perbincangan pada masa itu dan di sana, dan bukannya membenarkan perkara itu bernanah. Jelas sekali, lebih banyak dialog akan berlaku apabila saya pergi dan lebih penting bagi saya untuk berada di sana dan menghadapinya.'Bagi Robyn, dia menyatakan padaSelepas Tayanganbahawa dia menyangka Ashley akan mengakui Michael mengatakan perkara ini dan menyatakan bahawa dia hanya bermaksud bergurau, dan bukannya menafikan langsung bahawa Michael mengatakannya sama sekali.

'Saya fikir Ashley akan menjadi seperti, 'Gadis anda tahu dia bergurau. Saya dengar dia cakap macam tu, awak tahu dia bergurau!’ Saya benar-benar terkejut apabila dia menafikan perkara itu dikatakan,” kongsi Robyn.

'Robyn benar-benar kawan saya dan Candiace tidak begitu saya tidak terlalu mengharapkan banyak daripada Candiace tetapi saya tersentuh mendengarnya daripada Robyn,' tambah Ashley.

Ashley kemudian membuat cerita itu menjadi keraguan kerana Candiace dan Robyn menggunakan perkataan yang berbeza untuk menggambarkan apa yang mereka dengar Michael katakan.

'Saya seperti A, perbualan apa yang kamu lakukan? Perbualan apa yang anda lakukan yang saya tidak sertai. Dan kemudian B, bagaimana terdapat percanggahan antara apa yang didengar antara kamu [semua],” soal Ashley.

Sementara itu, semasa makan malam buruk minggu lalu, suami Candiace, Chris Bassett , bersuara dan juga mendedahkan bahawa dia telah mendengar Michael mengatakan perkara itu, menjadikannya orang ketiga dalam barisan pelakon yang menyatakan perkara ini. Dan bagi sesetengah wanita, pengakuan Chris adalah semua pengesahan yang mereka perlukan.

'Seorang lelaki tidak akan pernah berbohong tentang perkara seperti itu kerana ia berkaitan dengan lelaki lain,' kata Gizelle. 'Jadi sekali Chris meletakkan setemnya padanya dan berkata, 'Ya, saya mendengar dia berkata demikian,' itu adalah pengesahan untuk semua orang di meja.'

Satu episod baruSuri Rumah Sebenar Potomacdisiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c. Dan episod malam ini akhirnya akan menangani skandal jangka pendek terhadap Michael selepas seorang jurukamera Bravo menuduhnya melakukan serangan seksual . Tuduhan tersebut bagaimanapun digugurkan tidak lama selepas itu oleh peguam daerah kerana bukti yang tidak mencukupi .

Foto Kredit: Kredit: Everett Collection Inc/Foto Saham Alamy, Tommy Garcia/Bravo