Ashley Jacobs sedang melihat kembali masa bersamanya Thomas Ravenel di Charleston, Carolina Selatan, dan masanya Pesona Selatan .

Selepas mengakui itu perkara yang 'sukar' dengan Thomas dan tercabar lagi dengan drama beliau dengan Kathryn Dennis , Ashley bercerita tentang apa yang pada mulanya menariknya kepada Thomas, yang kini dilihatnya sebagai sosok bapa yang lebih daripada segala-galanya. Dia juga bercakap tentang persahabatannya denganbekas ahli pelakon Landon Clements .

'Saya [berbohong] jika saya tidak mengatakan bahawa terdapat beberapa elemen yang menarik. Saya tertarik, ia berbeza,” kata Ashley Hiburan Malam ini peranan Thomas padaPesona Selatan. “Dia mempunyai kehidupan yang berbeza, dan saya berminat, dan saya ingin tahu, anda tahu? Membuat cerita yang baik. Tidak ramai orang boleh mengatakan bahawa mereka telah melakukan itu dalam hidup mereka.'

Menurut Ashley, dia merancang untuk berpindah ke Las Vegas sebelum hubungannya dengan Thomas bermula, tetapi dia akhirnya memutuskan untuk mencuba percintaan mereka. Lagipun, dia sangat mirip dengannya, dan mereka cepat terikat kerana suka mengambil risiko.

'Kami suka terjun payung dan melompat masuk dengan jerung, dan melompat bungee - sebut saja!' dia bagi.“Saya ikut kata hati saya. Ia adalah peranan dadu. Saya fikir, anda tahu apa? Apa yang saya perlu kalah?” dia meneruskan keputusannya untuk berpindah rumahnya di Santa Barbara, California .

Malangnya, perkara dengan Thomas dengan cepat menjadi tertekan dia terus melawan Kathryn , ibu kepada dua anaknya.

'Ia gelap, dan ia benar-benar sunyi dan, ya, saya benar-benar kesepian,' akui Ashley. “Saya kehilangan banyak berat badan. Saya tidak menjaga diri saya secara mental … Saya mengalami kemurungan, kemurungan situasional. Saya tidak mendapat sokongan keluarga saya. Mereka sangat kecewa dengan keputusan saya, jadi satu-satunya orang yang saya ada ialah Thomas. Dia adalah sistem sokongan saya, kami benar-benar berada dalam parit bersama-sama.”

Sedangkan peminat pada mulanya percaya Ashley berpisah dengan Thomas musim panas lalu, dia mendedahkan kepada ET bahawa mereka sebenarnya bersama sehingga Februari, apabila dia berpindah ke rumah. Yang berkata, mereka telah berhubung sejak itu.

“[Thomas] adalah kawan baik saya dan sokongan saya, [tetapi] saya sedar bahawa saya perlu mencari beberapa kawan baharu,” kata Ashley. “Kami berdua bersetuju bahawa perkara terbaik untuk saya lakukan ialah pulang ke rumah. Dia adalah orang pertama yang mengatakannya. Kami masih bercakap sudah tentu.”

Menjelang akhir hubungan Ashley dengan Thomas, dia mula menghadapi dakwaan serangan seksual. Maklumlah, dakwaan terhadapnya telah menjejaskan dirinya.

'Ia melibatkan semua orang yang rapat dengan saya,' jelasnya. “Itu benar-benar sukar. Itu tidak normal.”

Mengenai persahabatannya dengan Landon, Ashley berkata perkara tidak pernah pelik antara mereka kerana Landon tidak pernah berhubung dengan Thomas , seperti yang dicadangkan ramai.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Jacobs Appel (@ashleyhjacobs)

'Walaupun kami tidak membuat penggambaran bersama, ada sokongan yang saya ada... Dia mempunyai sedikit pandangan, dan itulah sebabnya kami berhubung,' katanya. 'Tetapi dia juga seorang gadis yang sangat menyeronokkan, dan dia menjadi salah seorang kawan baik saya. Sekarang dia tinggal di Santa Barbara, jauh dari saya, setengah batu.”

Semasa dia berpisah dengannyaPesona Selatanuntuk selamanya, Ashley berharap untuk segera bertemu 'The One' dan akhirnya menjadi seorang ibu.

'Saya benar-benar mahukan itu untuk diri saya sendiri,' katanya. “Saya harap itulah yang seterusnya untuk saya, dengan keluarga saya sendiri dan orang yang sesuai, dan seseorang yang tidak pernah menontonPesona Selatan, atau pernah mendengarnya.”

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com, Foto Saham MediaPunch Inc/Alamy