Ia kelihatan comel Sarjana Muda pasangan Rachel Lindsay danBryan Abasolosedang bergerak laju ke hadapan kerana mereka sudah mempunyai bayi di otak!

Malah Lindsay mendedahkan kepada Kami Mingguan bahawa ibu Bryan adalah orang yang mahukan cucu secepat mungkin!

'Ibunya sebenarnya menekan kami untuk mendapatkan bayi,' kata Lindsay, 32. 'Dia akan gembira jika kami segera membina keluarga.'

Lindsay tradisional bagaimanapun menjelaskan bahawa tidak akan ada bayi sehingga selepas mereka mengikat tali pertunangan. 'Saya mahu menunggu sehingga selepas kami berkahwin pada musim sejuk 2017 atau '18,' katanyaSarjana Mudadidedahkan. “Kami mahu tiga atau empat [kanak-kanak]. Kita akan lihat apa yang ada dalam kad itu. Ia satu perkara yang menyeronokkan untuk merancang.”

Adakah dia mengatakan Musim Sejuk 2017? Itu akan menjadi salah satu pemulihan perkahwinan terpantas untuk francais Sarjana Muda!Jadi di manakah pasangan itu bercadang untuk tinggal setelah keadaan menjadi reda? Lindsay berkata mereka masih cuba membuat keputusan. 'Ia sangat membebaskan untuk dapat bercakap tentang dia tanpa memanggilnya [nama palsu seperti] Jerome, tetapi pada masa yang sama realiti sedang berlaku dan kami perlu menetap di suatu tempat,' katanya.

Pilihan utama pada masa ini ialah kampung halaman Lindsay di Dallas atau Miami Bryan. “Kami bercakap tentang Dallas, L.A. atau Miami. Kami hanya mahu menyatukan kehidupan kami berdua, itu yang penting,” katanya. “Kami meletakkan senarai tempat yang kami mahu tinggal bersama. Pada masa ini, L.A. kelihatan cantik, tetapi kami belum pasti lagi.'

Dalam pada itu, pasangan itu masih dalam mod perayaan kerana mereka baru sahaja mengadakan majlis pertunangan di Dallas!

Lindsay menyiarkan beberapa gambar daripada acara itu di Instagramnya dengan kapsyen, 'Keluarga Houston saya menghujani @thebryanabasolo dan saya dengan begitu banyak kasih sayang #familyfirst #houston #r&b #terima kasih.' Gambar-gambar itu ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Rachel Lindsay Abasolo (@therachlindsay)

Pasangan Sarjana Muda Rachel Lindsay dan Bryan Abasolo di parti Pertunangan di Texas

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR LINDSAY DAN BRYAN AKAN BERKAHWIN?