Ketika kita menghampiri perlawanan akhir musim ini Sarjana Muda , ramai peminat rancangan itu tertanya-tanya siapa yang memenangi hati Rachel Lindsay?

Dengan baki tiga finalis,Peter Kraus, Bryan Abasolo,danEric Bigger,Rachel telah mendedahkan dia sedang bertunang dan gembira dengan salah seorang lelaki ini!

Jadi siapa yang mencuri hati Rachel, 31,? Nah bahawa spoiler Bachelorette ada di bawah! Jangan baca lagi jika anda tidak mahu tahu siapa yang menang.

mengikut Realiti Steve , blogger yang secara rutin mendedahkan pengakhiran persembahan, 2017 Bachelorette Rachel bertunang dengan Bryan!

Ya, Bryan, 37, adalah pemenang Bachelorette dan melamar Rachel di Sepanyol selepas dia memilihnya.Berita ini agak mengejutkan pada awal musim, Steve mendedahkan Peter adalah pemenang dan tunang Rachel. Bagaimanapun apabila musim ini disiarkan, sumbernya kembali kepadanya pada satu ketika pada bulan Jun untuk mendedahkan bahawa dia salah dan Bryan adalah pemenang sebenar rancangan itu.

Penonton akan dapat melihat pemandu chiropractor dan peguam pergi ke matahari terbenam pada acara akhir malam Isnin di ABC.

Menurut spoiler Bachelorette, Rachel sudah bertunang dengan Bryan Abasolo!

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT BAHAWA RACHEL BERTUNANG DENGAN BRYAN? ADAKAH ANDA FIKIR IA AKAN TAHAN?