Membawakan anda kemas kini lain pada salah satu daripada Tunang 90 Hari: Sebelum 90 Hari pasangan musim 2Tarik dan Hazel . Sila lihat spoiler kami yang terdahulu di Rachel dan Jon , tambah Angela dan Michael .

Jika ada satu perkara yang digemari oleh rangkaian TLCTunang 90 Haripasangan, ia adalah perbezaan umur yang besar! Dan Tarik dan Hazel tidak terkecuali dalam hal ini.

Tarik Myers , ibu bapa tunggal berusia 43 tahun kepada seorang anak perempuan yang menghidap autisme, menyifatkan dirinya tergila-gila dengan anak berusia 25 tahun Hazel Cagalitan walaupun tidak pernah berjumpa secara langsung. Lebih-lebih lagi, Tarik menetap di Virginia Beach, Virginia manakala Hazel berasal dari Filipina. Walaupun Tarik lebih bersedia untuk menetap bersama Hazel, abangnya lebih ragu-ragu dan mempersoalkan motif Hazel.

Jadi, adakah Hazel dan Tarik masih bersama hari ini? Nah, jawapan kepada soalan itu tidak begitu jelas! Tetapi berdasarkan apa yang kami temui, kami akan mengatakan tidak mungkin mereka masih kukuh.

Sebagai permulaan, kami menemui halaman Instagram peribadi Hazel (kami tidak akan menyiarkan pautan di sini kerana dia telah menetapkannya kepada peribadi) dan kami mendapati dia tidak mengikuti Tarik. Lebih ingin tahu, Tarik, yang agak aktif padanya Instagram halaman juga, TIDAK mengikuti Hazel. Bagi kebanyakan pasangan biasa, ini mungkin bukan masalah besar, tetapi memandangkan ini adalah hubungan jarak jauh dengan orang dari dua negara berbeza, masuk akal bahawa mereka akan dihubungkan melalui halaman media sosial dalam talian mereka.Kami juga menemui halaman Facebook peribadi mereka, dan mereka berkawan di sana tetapi hampir tidak mempunyai sebarang interaksi dalam beberapa bulan lalu...sehingga minggu lepas.

Tarik menyiarkan gambar ke Facebooknya pada 9 Ogos dan Hazel menyukai siaran itu dengan hati. Sebelum itu, interaksi awam terakhir antara keduanya adalah pada bulan Mac.

Tarik and Hazel Facebook

Dengan itu, ada kemungkinan mereka mempunyai interaksi yang lebih kerap di media sosial yang hanya ditetapkan kepada peribadi.

Pastikan anda terus menyemak semula di sini kerana kami akan terus mengemas kini siaran ini dengan sebarang spoiler baharu yang kami temui tentang pasangan ini!

KEMASKINI : Selepas kami menerbitkan cerita ini, Hazel membuatnya Instagram page public dan mula berkongsi gambar dengan Tarik. Di bawah adalah salah satu yang dikongsinya pada 21 Ogos. Dia memberi kapsyen pada foto itu, “Kami lakukan kami…. cara kita.”

Sebelum 90 Hari Hazel dan Tarik Spoiler

Juga pada 21 Ogos, dia berkongsi satu lagi foto dirinya dan Tarik dengan kapsyen: 'Apabila warna kegemarannya merah, anda memakai merah. Warna kegemaran saya ialah dia.” Tangkapan skrin siaran itu ada di bawah.

Sebelum Kemas Kini Hazel dan Tarik 90 Hari

Hazel berkongsi siaran ini tentang Tarik pada 21 Ogos

Tarik turut berkongsi foto dirinya di bawah dan Hazel berpelukan dengan kapsyen: “Hazel sialan. Saya jelas tidak montel. Maksud saya tengok saja dagu bujang saya hahahaha.”

https://www.instagram.com/p/BmtPw-kDBDC/?taken-by=tarik_myers

Di bawah adalah lebih banyak foto Tarik dan Hazel.

Sebelum 90 Hari Tarik Myers

Tunangan 90 Hari Sebelum bintang 90 Hari Hazel

Sebelum bintang 90 Hari Hazel

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari bintang Tarik Myers

Sebelum bintang 90 Hari Tarik semasa lawatannya ke Quezon City di Filipina

Kredit Foto: TLC, Facebook, Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG TARIK DAN HAZEL?