Bersedia untuk bertemu pasangan baharu pada episod akan datang Tunang 90 Hari: Sebelum 90 Hari .

Malam ini, rangkaian TLC akan memperkenalkan penonton kepada Marta dan satu . Walau bagaimanapun, terdapat beberapa drama, di dalam dan di luar rancangan, di sekitar dua ini kerana Marta dan Daya berasal dari dua dunia yang sama sekali berbeza.

Sebagai permulaan, Marta ialah seorang penari telanjang berusia 30 tahun dan ibu tunggal kepada dua anak dari Milwaukee, Wisconsin manakala Daya seorang lelaki berusia 26 tahun dari Algeria.

Sebagai penari telanjang yang menyara dua anak, Marta tidak mempunyai masa yang paling mudah untuk mencari cinta. Lantas, dia terkejut apabila mendapat mesej satu hari dari Daya yang kacak dan bujang itu. Dan sementara Daya tidak berbahasa Inggeris, pasangan itu berjaya jatuh cinta antara satu sama lain walaupun terdapat halangan bahasa. Berasal daripada keluarga Islam yang tegas dan beragama, Daya terpaksa belajar menerima pekerjaan Marta.

Walaupun berbeza, kedua-duanya telah dikaitkan secara romantik selama setahun mengikut bio pelakon TLC, malah merujuk antara satu sama lain sebagai 'suami' dan 'isteri' walaupun mereka belum berkahwin.Mengenai kemas kini pasangan ini, nampaknya mereka masih belum bertemu secara langsung!

Orang dalam memberitahu In Touch Mingguan bahawa Marta 'tidak sempat keluar dari negara kerana dia tidak pernah menulis surat menjemputnya.'

Lihat, salah satu keperluan kedutaan untuk perjalanan ke Algeria ialah pengembara perlu mendapatkan 'surat jemputan yang ditandatangani dan disahkan di dewan bandar tempatan' daripada tuan rumah negara untuk mendapatkan visa pelancong untuk masuk ke negara itu. Malangnya untuk Marta, surat itu tidak pernah datang.

Dia juga tidak termasuk dalam pasangan Tell-all yang telah difilemkan. 'Dia tidak membuat penggambaran secara terang-terangan, tetapi mereka kononnya akan cuba memasukkannya ke dalam entah bagaimana,' dedah orang dalam.

Bagaimana semua ini akan berlaku? Anda hanya perlu terus menonton setiap hari Ahad di TLC pada 7/8 p.m Timur.

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TENTANG PERANGKAP DAYA DAN MARTA INI?