Kredit: Bravo

Bravo's Bawah Dek francais ialah beberapa rancangan rangkaian yang paling popular dan berjaya untuk menghiasi skrin kecil. Siri ini telah menghiburkan penonton selama bertahun-tahun, memberikan penonton pandangan yang mendalam tentang dunia kapal layar mewah. Pertunjukan itu menjadikannya kelihatan mudah, tetapi ia tidak boleh jauh dari kebenaran.

Pelakon dan kru mesti menangani isu ruang, peraturan yang ketat mengenai interaksi antara pelakon dan produksi, dan a tidak menentu dan tidak dapat diramalkan persekitaran kerja.

Jadi, bagaimana mereka menyelesaikan semuanya? Barisan pelakon dan produksi telah mendedahkan bagaimana sebenarnya di sebalik tabir francais yang berjaya.

Bercakap kepada Kosmopolitan majalah melalui Screenrant , bekas bosun Eddie Lucas dan kapten lama Lee Rosbach mendedahkan bahawa privasi telah menjadi komoditi yang dipandang remeh oleh pelakon pada masa lalu.

Eddie memberitahu majalah itu bahawa tidak ada kamera di bilik dobi untuk masa yang paling lama - sehingga dia mempunyai hubungan yang terkenal dan wap di kuarters semasa musim ketiga dengan bintang bersama ketika itu Berbatu Dakota .1. Sambungan Eddie Membawa kepada Kamera di Bilik Dobi

'[Kami tidak mempunyai kamera] sehingga musim itu, Sekarang, kami mempunyai kamera di bilik dobi,' Eddie mendedahkan. 'Saya boleh menjadi sangat licik' sehingga 'Saya membuat kesilapan.'

2. Bilik Air Hanya Tempat Tanpa Kamera Melainkan…

Satu-satunya penangguhan sebenar pelakon itu dari mata kamera adalah di dalam bilik mandi. Walau bagaimanapun, walaupun itu tidak 100% selamat. Mengikut pengeluaran dan BravoTV , pelakon diberi amaran secara jelas bahawa walaupun tiada kamera dibenarkan di dalam bilik mandi, jika berbilang orang memasuki kawasan itu pada masa yang sama, semua pertaruhan dibatalkan dan kamera serta mikrofon dibenarkan untuk mengikuti pelakon untuk menangkap semua hubungan intim yang menarik. detik-detik.

'Mungkin mereka sedang berbual tentang seseorang yang mereka benci, dan pelakon persembahan perlu sedar tentang itu,' akui seorang penerbit.

3. Kebanyakan Rakaman yang Dirakam Berakhir di Lantai Bilik Pemotongan

Kapten Lee juga bercakap mengenai detik-detik dan rakaman yang hilang di lantai bilik pemotongan, mendedahkan bahawa satu musim termasuk lebih 45,000 jam tangkapan rakaman, dan ia mesti disunting kepada kira-kira 900 minit sedikit daripada apa yang sebenarnya dirakamkan.

4. Perhubungan Sebenarnya Agak Jarang

Seperti mana-mana yang gemar Bawah Dek peminat tahu, perhubungan antara ahli pelakon serta tetamu sering menjadi sebahagian daripada jalan cerita rancangan itu setiap musim. Walau bagaimanapun, pekerja dalaman Bravo mengatakan bahawa mereka agak jarang berlaku. Sumber memberitahu Kami Mingguan bahawa 'kabin mempunyai kamera pengawasan di dalamnya sepanjang masa,' dan pelakon sangat menyedari bahawa ia sedang dirakam. 'Kekerapan' sambungan bergantung pada cara kapten berkenaan dengan peraturan untuk menggunakan kawasan tetamu apabila tiada tetamu di atas kapal layar.

Khalayak telah melihat pelbagai pertemuan berlaku antara ahli pelakon di kabin dan suite tetamu selama ini, jadi tidak mengejutkan di sana.

5. Pelakon Tidak Dibenarkan Bercakap dengan Krew

Setakat interaksi antara pelakon dan kru, terdapat sekatan tanpa hubungan yang ketat dikenakan.

bekas Di Bawah Dek Mediterranean ketua rebusan Hannah ferrier diturunkan kepada Mingguan InTouch bahawa kru 'tidak akan bercakap dengan saya. Mereka tidak akan bertanya khabar kepada saya.” Dia juga menjelaskan bahawa tetamu juga tidak dibenarkan berinteraksi dengan kru.

6. Terdapat Kekurangan Ruang pada Kapal

Hannah seterusnya mendedahkan bahawa ruang adalah isu besar pada kapal kerana tetamu, pelakon dan kru semuanya disatukan seperti ikan sardin, dan untuk membuat persembahan itu berfungsi, produksi mesti membina studio sementara di atas bot.

'Kami berada di ruang kecil dan terkurung ini dan mereka mempunyai peralatan yang sangat besar, jadi ia menyukarkan,' katanya.

bekas Med Bawah Dek geladak Colin Macy-O'Toole bergema sentimen Hannah.

'Mereka perlu merobek peralatan gim dan meletakkan seperti 15 TV skrin rata,' kata Colin Lembaran Curang Showbiz .

7. Rancangan Tidak Berskrip Sama sekali

Seperti kebanyakan rancangan realiti, khabar angin tentang Bawah Dek menjadi skrip telah muncul beberapa kali. Tetapi pengeluar oleh Mark Cronin cepat melenyapkan orang yang membangkang.

'Adalah sangat penting bagi kami bahawa mereka mempunyai 'pengalaman sebenar...' Yang paling banyak campur tangan kru semasa penggambaran adalah memberitahu seseorang untuk 'bercakap' jika mereka melakukan sesuatu yang biasa secara senyap.'

Bawah Dek baru masuk 10kemusim dan disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST di Bravo.