Kredit: Laurent Basset/Bravo

Episod terbaru Di Bawah Dek Mediterranean melihat rebusan Kyle Viljoen kesabaran dengan sesama rebusan kedua Natalya Scudder akhirnya memakai nipis, dan semuanya menjadi titik didih, menyebabkan Kyle menyerang Natalya dalam ledakan penuh letupan yang meletup.

Semasa episod 10 Oktober, Kyle dan Natalya terlibat dalam perlawanan yang menjerit hebat selepas Natalya menyeru etika kerja malas Kyle.

Selepas Natalya memarahinya kerana tidak membersihkan bilik VIP tetamu, Kyle menjerit, “Jika anda fikir anda akan datang untuk saya seperti anda datang untuk orang lain, anda silap raja. Saya akan meletakkan awak betul-betul di tempat awak, percayalah. Saya tidak akan makan lembu jantan anda–t seperti yang anda boleh pilih pada orang lain…Saya akan matikan orang gila itu dalam dua saat sialan.”

Bercakap dengan DAN! Berita , Kyle memberikan sisi ceritanya dan perkara yang membawanya ke titik putusnya, menjelaskan bahawa dia telah menahan kekecewaannya terhadap Natalya terlalu lama.

'Saya menggigit lidah saya terlalu lama,' kata Kyle, sebelum menambah bahawa ketegangan telah menjadi 'peningkatan' yang perlahan dan lama yang telah berlaku 'sepanjang musim.'Kyle menjelaskan bahawa dia tidak berbangga dengan tindakannya, dan 'syaitan dalaman'nya keluar dan dia 'gelap' dan mula 'melihat merah' semasa hujah lisan.

'Saya benar-benar mula gelap dan saya tidak melihat bintang, saya benar-benar melihat merah dan melakukannya,' katanya mengenai perangainya. “Tetapi ia memerlukan banyak perkara untuk benar-benar meletakkan saya dalam kedudukan itu… Ia agak masuk akal mengapa perkara tertentu telah berlaku. Orang letih, orang letih, kemudian letakkan emosi di atas—perkara akan berlaku.”

Jadi, adakah peluang untuk perdamaian antara Natalya dan Kyle? Kyle berkata ya, tetapi Natalya berkata tidak (buat masa ini).

“Sesetengah perkara telah jatuh … tetapi kita akan lihat apa yang berlaku. Tetapi saya dapat mengatasi perkara dengan cepat dan begitu juga dia. Jadi, saya pasti jika kami melihat satu sama lain di bar, kami akan menjadi seperti adik beradik lagi. Tetapi pada masa ini, ia adalah tidak (tentang menyambung) untuk saya, 'kata Natalya Andy Cohen semasa a Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung penampilan.

Bagaimanapun, Kyle berharap kedua-duanya suatu hari nanti boleh berkawan semula, malah dia juga memuji kerja keras Natalya.

“Kita boleh bertanya khabar, peluk… Anda tahu, saya sentiasa terbuka untuk menjadi rapat semula. Dan saya benci kerja yang ada di antara persahabatan kami. Tetapi ya, saya mempunyai harapan untuk masa depan. Dan sebenarnya, dia seorang pekerja keras yang hebat. Saya suka bekerja di sebelahnya. Jadi ya, saya berterima kasih untuk dia dan persahabatannya kerana ia sangat menyeronokkan, 'kata Kyle Atas Dek podcast melalui Lembaran Curang Showbiz .

'Saya benar-benar tidak mempunyai perasaan keras,' sambungnya. “Ia seperti semua orang merujuk saya dan dia adalah hubungan abang dan kakak dan saya fikir ia agak menarik kerana saya tidak pernah mempunyai adik. Dan saya benar-benar tidak mempunyai perasaan keras. Dan saya harap kita boleh mempunyai masa itu di mana kita boleh kembali bersama.”

Di Bawah Dek Mediterranean disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST di Bravo.