Kredit: Charles Sykes/Bravo

Di Bawah Dek Mediterranean 's Natalya Scudder tidak menahan teduh semasa muncul Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dengan Andy Cohen .

Apabila ditanya oleh peminat melalui video sama ada dia percaya ketua rebus Natasha Webb 'meningkatkan' lebih banyak sebagai pemimpin dan membantu menyelesaikan tugas selepas itu Kyle Viljoen 's keluar kerana kecederaan , Natalya tidak menyamankan jawapannya. Dia mendakwa Natasha 'menghabiskan terlalu banyak masa di dunia dongeng.'

'Dia menghabiskan terlalu banyak masa di negeri dongeng [mengirim mesej kepada teman lelakinya] dan tidak cukup masa di atas bot,' dakwa Natalya.

Ramai penonton telah memuji Natalya kerana menanggung sebahagian besar beban kerja dalaman untuk keseluruhan musim Med Bawah Dek sebagai bintang bersama Natasha dan Kyle bergosip dan bermain-main pada kebanyakan masa.Natalya juga pernah mendapat pujian daripada bekas Bawah Dek ketua rebusan dan veteran Bravo Kate Chastain untuk etika kerjanya. Kate berkata '[Natalya] mendapatnya' dan 'bekerja keras.'

Rebusan kedua bukan sahaja mempunyai kata-kata untuk Natasha. Dia juga berkongsi pendapatnya tentang Kyle, dan dia melemparkan beberapa ejekan main-main tentang pergaulannya dengan tetamu sewa. Kedua-duanya secara konsisten berselisih dan bertengkar, tetapi Natalya masih mempunyai kata-kata yang baik untuk Kyle untuk membantu menyelesaikan perselisihan itu.

Semasa segmen bertajuk, 'Spill the Positivi-Tea,' Andy meminta Natalya menyatakan satu sifat tentang Kyle yang membuktikan dia layak mendapat gelaran stew kedua. Dan dia menyampaikan sambil masih memberi naungan di tempat teduh.

'Dia sangat menawan dengan tetamu,' Natalya memulakan. 'Tetapi saya fikir saya juga begitu, anda hanya tidak melihatnya.'

Di sini datang zinger. Andy kemudian bertanya bahawa memandangkan Kyle begitu baik dengan tetamu, apakah contoh dia pergi 'melebihi dan seterusnya' kepada, ehem, 'tolong' tetamu?

“Um, berhubung dengan mereka?” Natalya acuh tak acuh berkata.

Selepas menyampaikan permata yang sempurna itu, Natalya menyebut ciri-ciri positif yang dia temui dalam diri Kyle yang akan menjadi hidangan utama. 'Dia sangat mesra apabila dia mahu,' katanya. 'Dia akan menjadi sangat baik dengan cara itu, menjadikannya persekitaran yang ringan dan bertenaga.'

Tetapi dia belum selesai dengan Kyle lagi, menyusuli dengan, '[Tetapi] saya tidak akan bekerja untuk Kyle.'

Natalya mengaku bahawa dia percaya bahawa hubungan rapat dan persekitaran kerja yang meletihkan secara konsisten menyebabkannya kejatuhan mereka selepas memulakan musim dengan kuat.

“Jika ia hanya orang biasa yang menaiki bot biasa, ia tidak mengapa. Tetapi, dengan tekanan penggambaran, bekerja, dan keletihan,” jelasnya hubungan mereka akan pergi ke arah yang jauh berbeza.

Di Bawah Dek Mediterranean disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST di Bravo.