Dalam langkah yang tidak konvensional, ketua rebusan Natasha Webb melanggar peraturan biasa hierarki kapal, dan dia meletakkan Kyle Viljoen dan Natalya Scudder sebagai rebusan kedua yang sama.

Keputusan itu mengejutkan ramai peminat Di Bawah Dek Mediterranean , yang menekankan pangkat sebagai komponen penting. Selepas mengetahui berita itu, Kyle mencadangkan dia layak mendapat kedudukan, walaupun dia akhirnya menyatakan, 'Kami boleh menjadi [stews] bersama.'

Bercakap mengenai keputusan itu, Natasha memberitahu BravoTV.com , “Dalam 10 tahun [berlayar], saya tidak pernah melakukannya sebelum ini … Tetapi apabila Kapten Sandy [Yawn] memberi saya CV Kyle dan Natalya, saya [melihat] mereka berdua mempunyai jumlah pengalaman, kemahiran, kualiti yang sama. CV mereka kedua-duanya cemerlang.”

Dia terus berkata, 'Saya fikir, 'Saya akan memberi mereka kedua-dua peluang sebagai hidangan kedua dan lihat bagaimana keadaannya.' Mereka berdua membunuhnya dan tidak ada sebab untuk menurunkan sesiapa, kerana mereka berdua melakukan perkara yang sama. sebagai pekerjaan yang luar biasa antara satu sama lain.”

Walaupun Natasha mengakui 'penting untuk mempunyai hierarki,' dia gembira untuk menyimpang daripada norma. 'Untuk membuat salah satu daripada mereka rebus ketiga akan, nombor satu, menimbulkan pertengkaran, kerana tidak satu pun daripada mereka lebih buruk daripada yang lain,' jelasnya. “Nombor dua, mereka berdua membantu saya seperti rebusan kedua akan membantu rebusan utama. Mereka berdua datang kepada saya dengan idea [dan] mereka berdua tahu apa yang perlu dilakukan dan bila.”Malah sekarang, Natasha tidak menyesali keputusannya. 'Tidak pernah ada kawasan sesiapa yang melampaui sesiapa,' katanya. 'Saya rasa saya seorang pemimpin yang baik, dan saya tahu betul-betul bagaimana untuk menguruskan keadaan, kerana saya mempunyai dua personaliti yang sangat kuat bekerja [untuk saya].'

Setakat ini pada musim ini, jabatannya berjalan lancar – sebahagian besarnya. Natalya dan Kyle pernah bertengkar, walaupun ia tidak bertahan lama. Dalam adegan yang akan datang, bagaimanapun, Kyle nampaknya melayan idea itu cavorting dengan tetamu piagam .

Apa yang akan berlaku jika dia melepasi garisan?

Di Bawah Dek Mediterranean sedang disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST di Bravo.