Di Bawah Dek Mediterranean 's Kyle Juta sedang berundur pada 'persahabatan'nya dengan castmate Natalya Scudder .

Selepas menyatakan sebelum ini bahawa dia dan Natalya mempunyai hubungan 'abang dan kakak' dan akan terbuka untuk bekerja dan bergaul dengan Natalya lagi, nampaknya darah buruk antara mereka berdua masih mendidih.

Natalya baru-baru ini teduh Kyle di atas Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung penampilan kerana bergaul dengan tetamu sewa dan berkata dia tidak akan bekerja untuknya jika dia adalah hidangan utamanya.

Dalam temu bual baru, Kyle mendedahkan bahawa Natalya tidak tahu 'apa-apa' tentang dia atau hidupnya, dan dia tidak 'menyesal' tentang bagaimana hubungannya dengan Natalya berubah kerana semuanya 'sepihak.'

'Saya tidak menyesal dengan keseluruhan situasi Natalya,' Kyle memberitahu Showbiz CheatSheet . “Saya rasa seperti saya terbuka dengannya sejak awal. Dia tidak pernah bertanya tentang hidup saya. Bukan berapa umur saya, dari mana saya berasal. Tiada apa-apa sepanjang masa.”

Kyle menegaskan bahawa dia datang ke musim ini dengan fikiran terbuka walaupun dia telah mendengar tentang 'situasi sebelumnya' yang dialami oleh orang lain dengan Natalya, tetapi ia tidak berjaya.

'Saya pernah mendengar tentang situasi hubungannya sebelum ini yang dia datangi. Saya terbuka untuk mendengar dan berada di sana untuknya kerana itulah yang dilakukan oleh rakan-rakan. Kami bukan sahaja rakan sekerja, tetapi rakan.”

Tetapi kawan, mereka tidak.

'Dia tidak tahu apa-apa tentang saya,' katanya Med Bawah Dek bintang menerangkan. 'Dan sekarang saya sedar selepas fakta dari suka, bagaimana saya memanggil anda kawan jika anda tidak memberi saya getaran kawan?'

Kebanyakan perbalahan antara mereka berpunca daripada Kyle dan ketua rebus Natasha Webb membangunkan kumpulan tidak termasuk Natalya dan meletakkan sebahagian besar beban kerja kepadanya. Kyle tidak bersetuju, mendakwa bahawa ketiga-tiga mereka adalah 'pada tahap yang sama.'

'Natalya tidak pernah menyatakan secara lisan, fizikal, emosi bahawa dia mahu menjadi ketua. Walaupun sepanjang musim, kami tidak pernah seperti, ‘Kami boleh melakukan kerja yang lebih baik [daripada Natasha Webb].’ Jadi, saya tidak pernah mengatakan bahawa Natalya datang untuk Natasha kerana hierarki,” katanya. “Saya setuju, saya dan dia sangat kuat bersama. Natasha dan Natayla, kami berada pada tahap yang sama.”

Kyle meneruskan, menegaskan bahawa masalah dengan 'situasi Natalya' ialah dia percaya dia merasakan etika kerjanya tidak dihargai, tetapi itu bukan masalahnya untuk ditangani.

'Jadi, situasi Natalya seperti dia tidak didengari, dia tidak dilihat,' katanya. 'Dan itu semua berpunca daripada aspek rebusan utama sesuatu. Seperti, hanya banyak yang boleh saya lakukan dalam kedudukan saya dan gred gaji saya serta gelaran saya. Saya tidak boleh membuat perubahan untuk sup utama. Itu bukan peranan dan tanggungjawab saya.”

Mengetepikan semua drama, Kyle menegaskan bahawa dia akan bekerjasama dengan semua rakan pelakonnya sekali lagi, termasuk Natalya, tetapi dia perlu bekerja pada dirinya sendiri dan bertanggungjawab terhadap cara hubungan mereka berubah.

'Perkara yang saya pegang ialah saya memerlukan anda untuk mengakui bahawa anda menyebabkan kecederaan pada bot ini juga,' jelas Kyle. “Dan cara anda bercakap dengan [bosun] Ribut [Smith] . Cara anda bercakap Jason [ Gaskell ]. Ia dibesarkan beberapa kali. Cara anda bercakap dengan [Chef] Dave [ putih ], Natasha, dan kemudian anda mencuba dengan saya dan itulah sebabnya saya memotong anda, kerana ia seperti sudah terlalu lama. Itu isu saya. Tetapi saya akan bekerjasama dengan setiap satu daripada mereka sekali lagi dengan harapan kita semua telah berkembang dan menjadi berbeza dengan cara yang terbaik.'