Kredit: Charles Sykes/Bravo

Kapten Lee Rosbach menawarkan kemas kini tentang kesihatannya semasa muncul di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu lepas.

Selepas pergi buat sementara waktu Bawah Dek di tengah-tengah musim sembilan kerana a keadaan jantung , Lee berkongsi keadaannya sebelum mengimbas kembali pengalaman negatif yang dialaminya dengan seorang Suri Rumah Sebenar Dubai ahli pelakon di BravoCon , menyeru Kate Chastain untuk kembali ke rancangan itu, dan menceritakan kejadian terbaru musim 10.

'Ia adalah tempat yang sukar, tompok kasar di sana tetapi sejak saya kembali, [saya] pergi ke gim setiap hari [dan] kembali ke landasan,' Lee mendedahkan pemulihannya pada episod 1 Disember WWHL .

Mengenai selebriti paling biadap di BravoCon, Lee berkata, 'Saya tidak fikir dia sebenarnya tahu siapa saya dan ia adalah salah seorang gadis dari [RHODubai]. Ya [dia kasar].”

Sambil terus menjawab soalan daripada peminat, Lee berkata ia 'salah' untuk Camille Lamb dan Ben Willoughby untuk berendam di dalam air sejurus sebelum tetamu sampai ke pantai dan mengesahkan ada kalanya dia menolak jemputan makan malam daripada sekolah rendah, bersetuju dengan penonton yang mengatakan mereka kelihatan 'menyeksa'.'Ia adalah. Dan ya saya telah menolak. Sudah tentu,” isytiharnya.

Kemudian, apabila ditanya sama ada dia marah itu Tony Duarte dikejutkan dari tidur untuk menari untuk tetamu sewaan, Lee menafikan apa-apa perkara itu.

“Tidak. Tidak sama sekali,” jawabnya. “Apa dia, 23, 24 tahun? Jika anda tidak mempunyai tenaga itu, anda berada di atas katil pada pukul 9 malam, bangun dan pergi menari. Awak buat macam tu di rumah.”

Apabila ditanya apa yang Kate boleh lakukan untuk menambah baik sebagai ketua sup, Lee hanya berkata, 'Kembalilah.'

Kemudian, pada WWHL: Selepas Tayangan , Lee diminta menamakan musim kegemarannya.

'Saya rasa musim pertama adalah kegemaran saya kerana semuanya sangat baru dan sangat segar dan kami sebenarnya tidak tahu apa yang kami lakukan,' jelasnya, mengakui dia tidak menyedariBawah Dekadalah hit sehingga 'musim ketiga.'

“Ketika itulah, apabila penerbit saya datang kepada saya dan dia berkata, ‘Anda sedar kami belum mempunyai anda dalam kontrak.’ Dan saya berkata, ‘Itu bukan masalah saya. Itu bukan salah saya.' Dan dia berkata, 'Baiklah, kita tidak akan meninggalkan bilik ini sehingga kita keluar.' Dan dia datang berjalan masuk dengan sebotol Maker's Mark, dua gelas, tanpa ais, dan berkata, 'Kami akan berada di sini selama beberapa jam,'” dia ingat.

Juga padaSelepas Tayangan, Lee ditanya sama ada ia adalah idea yang tidak baik untuk Kate Glaser dan Ross McHarg untuk meneruskan percintaan sejak Ross adalah bos langsungnya.

'Sama sekali,' dia bersetuju. 'Itu tidak akan berakhir dengan baik. Pernah. Teruskan. Salah seorang daripada kamu berdua akan pergi ke jalan raya.”

Bawah Dekmusim 10 disiarkan pada hari Isnin pukul 8/7c di Bravo.