Kredit: Charles Sykes/Bravo

Bawah Dek rebusan utama ikonik, Kate Chastain , tahu apa yang berkesan dan apa yang tidak berkesan untuk industri kapal layar, dan menurut Kate, Bawah Dek Mediterraneanketua rebusan, Natasha Webb , adalah seseorang yang tidak bekerja. Secara literal dan kiasan.

'Dia benar-benar hebat dalam pekerjaannya dan dalam banyak cara,' kata Kate semasa muncul di Brandi Glanville 's Tidak ditapis podcast.

Dia sangat mengerikan sehingga Kate percaya bahawa dia adalah 'memalukan' industri kapal layar, dan dia mengurangkan keanggunan bekerja di kapal layar mewah. Kate secara meriahnya mengimbas kembali detik terkenal semasa memegang jawatan di mana dia membuat zakar daripada selimut dan tuala untuk tetamu, tetapi dia berkata cara dia melakukannya adalah bergaya.

“Pertama sekali, saya faham pada musim pertama saya, saya meletakkan selimut d**k besar di atas katil. Tetapi itu adalah elegan. Apabila dia mengeluarkan dildo itu, ia hanya lekat dan sangat mengerut,” kata Kate.

Kate juga menuduh Natasha menurunkan taraf pengalaman kapal layar mewah kepada sesuatu seperti pesta cuti musim bunga kolej liar.“Ia hanya menjijikkan. Ia seperti anda berada di bar percutian musim bunga Daytona, 'kata Kate. 'Ia hampir memalukan bagi industri kapal layar, seperti, gadis memberikan suasana pelayaran. Anda tahu, jelas sekali, dia tidak minum sebanyak kita, kerana sesiapa yang benar-benar minum, seperti, 'Beri saya vodka. Beri saya champagne. Beri saya tequila. Minuman campuran, saya akan minum juga. Espresso martini dan margarita. Mungkin semburan Aperol.’”

Bekas ketua rebusan juga mempunyai beberapa pendapat tentang rebusan kedua Natalya Scudder dan Kyle Juta .

Kate menyuarakan sentimen ramai peminat bahawa Natalya menanggung hampir semua beban kerja manakala Kyle hampir tidak berganjak dengan menjadi besties dengan Natasha dan turun terus menerus pada Natalia.

“Saya sangat suka [Natalya]. Saya rasa dia betul. Dia bekerja keras. Dia kelakar, dia faham.'

Bagi Kyle, Kate percaya dia 'terlalu berlebihan, terlalu lancang.'

Komen Kate menyusul Kapal Layar Belayar Bawah Dek rebusan utama, Daisy Kelliher , dan bekas Med Bawah Dek ketua rebusan Hannah ferrier berkongsi pendapat yang sama tentang Natasha.

'Sukar untuk menonton secara jujur, dan saya pasti kasihan kepadanya,' Daisy sebelum ini berkata.

Hannah memanggil Natasha 'membosankan' dan berkata dia tidak berjaya 'televisyen yang menarik.'

Natasha bergelut untuk mengimbangi kehidupan peribadinya dengan kehidupan kerjanya secara berterusan sepanjang musim ini ketika dia mengharungi sesuatu yang rumit percintaan piagam dengan chef Dave putih . Hubungan itu akhirnya berakhir dan menyumbang kepada sebab mengapa dia tidak dapat melakukannya memenuhi tugasnya sebagai ketua sup .

Kapten Sandy Yawn mengulas tentang perkara ini kepada Kami Mingguan pada bulan Julai, 'Saya tidak mencarinya dan saya tidak kisah siapa yang menyambung selagi mereka boleh melakukan tugas mereka dan mereka menghormati satu sama lain. Jadi, apabila ia datang untuk campur tangan dengan sempadan peribadi seseorang, maka ya saya ikut serta.”

Kapten Sandy menyimpulkan kenyataannya dengan mengatakan bahawa dia mempunyai 'jangkaan yang tinggi' dan dia tidak takut untuk menjadi 'kotor' dan 'melangkah masuk' jika dia terpaksa.

Peminat perlu menunggu dan melihat sama ada Natasha boleh mengekalkan kepalanya di atas air cukup lama untuk mengekalkan peranannya dalam rancangan itu menjelang musim kelapan.