Kredit: Cindy Ord/Bravo

Anda tidak boleh menyimpan 'ayah bot' yang baik berlabuh.

Baru sahaja, Bawah Dek peminat menyaksikan Kapten Lee Rosbach terpaksa membuat keputusan yang menyayat hati untuk turun daripada tugas kaptennya pada pertengahan musim piagam pada musim 10 francais.

Setakat musim kesembilan, Kapten Lee telah berjuang masalah saraf dan mobiliti yang telah membelenggunya hingga ke musim semasa francais. Isu-isu perubatan ini akhirnya menjejaskan keupayaannya untuk terus berkhidmat dengan cekap sebagaiSt Davidkapten, dan dia memanggil pengalaman pahit itu a 'pengalaman yang merendah diri.'

Terima kasih kepada sahabat sejati dan bekas ketua rebusannya, Kate Chastain , kami mempunyai kemas kini tentang cara OG Bawah Dek kapten sedang lakukan.

'Saya berada di rumah Kapten Lee menyampaikan hadiah hari jadi kepada isterinya apabila dia memutuskan untuk melakukannya,' kata Kate. DAN! Berita . “Saya tahu sebelum krew tahu. Itu hampir setahun yang lalu dan Kapten Lee berada di BravoCon, dia sembuh, dia berasa hebat.'Kate menghuraikan betapa 'sukarnya' keputusan untuk meninggalkan bot awal pasti ada pada Kapten Lee, dengan mengatakan bahawa Lee akan sentiasa 'turun bersama kapal,' atau sehingga Bravo mesti memaksanya berjalan di atas papan.

'Saya tahu bahawa ia adalah keputusan yang sangat sukar untuk dia buat kerana setiap kapten turun bersama kapal itu, dan saya pasti Kapten Lee, baginya untuk meninggalkan bot, adalah sangat sukar,' katanya. duta Bacardi berkata. “Seperti yang saya katakan, saya rasa Kapten Lee akan turun bersamaBawah Dekkapal.”

Dan jika anda memerlukan bukti bergambar bahawa Kapten Lee sedang naik daun, TMZ baru-baru ini berkongsi foto Kapten Lee bermain gim dan menjelmakan nama 'Stud of the Sea' yang suka bermain sebagai tee.

Menurut sumber di outlet yang mempunyai 'pengetahuan langsung' tentang keadaan kesihatan Kapten Lee, Lee telah mencapai kemajuan besar dalam kemajuan pemulihannya, dan dia sedang bekerjasama dengan 'pasukan pakar' untuk memastikan dia kembali bertenaga sepenuhnya dan ' pergi ke gim setiap hari.”

Musim 10 Bravo Bawah Dek disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST.