Bethenny Frankel menyasarkan Suri Rumah Sebenar New York City semasa temu bual di Rangkaian Perniagaan FOX pada hari Khamis.

Sambil memberikan butiran tentang usaha bantuan yang dia berikan kepada Australia dan negara lain melalui amalnya , BStrong, bekas bintang realiti menggelar siri Bravo kerana 'membebankan emosi' dan 'tidak sihat' sambil menjelaskan cara dia menguruskan banyak perkara yang dilakukan oleh organisasinya di seluruh dunia.

“Saya sangat teratur. Saya cuba mendapatkan tidur malam yang nyenyak. Tetapi ini penting dan saya tidak akan dapat membuat persembahan seperti [Suri Rumah Sejati] itu sangat membebankan emosi dan meletihkan dan tidak sihat dan lakukan ini,' kata Bethenny Pagi dengan Maria .

Menurut Bethenny, yang berhenti daripada peranannyaRHONYOgos lepas selepas muncul dalam kedudukan sepenuh masa pada lapan daripada 11 musim rancangan itu, dia telah menghabiskan antara 25 dan 30 peratus masanya selepas Bravo untuk usaha amalnya.

'Ia adalah bahagian yang baik,' jelasnya.Sebelum kebakaran belukar baru-baru ini di Australia, Bethenny dan BStrong menawarkan bantuan kepada Amazon dan California dan berasa 'sangat, sangat bersedia untuk mengendalikan kebakaran di Australia dan memahami binatang itu.'

“Sekarang ini mengenai lebih ramai anggota bomba, di peringkat antarabangsa. Kami telah berkoordinasi dengan Jabatan Bomba Miami dan ketua bomba mereka dan mereka sedang berkoordinasi dengan Australia untuk membawa dari pasukan bomba A.S. bagi membantu kebakaran tetapi kekal sehingga keadaan terkawal,” dedah Bethenny.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

Walaupun sesetengah mungkin tidak pasti di mana untuk menderma kerana mereka tidak tahu organisasi mana yang boleh mereka percayai untuk menyampaikan wang mereka dengan betul kepada tujuan yang baik, Bethenny berkata bahawa sesiapa yang menderma kepada BStrong akan mendapat kemas kini tentang perkara yang mereka lakukan supaya mereka dapat melihat di mana wang mereka sedang digunakan.

'Saya fikir penting untuk mengawal tempat anda menderma supaya anda mendapat maklumat yang berterusan. BStrong memberitahu anda, okey, kami sedang mengumpulkan peralatan dari seluruh dunia sekarang, memasukkannya ke dalam bekas untuk melengkapkan anggota bomba untuk pergi dan tinggal. Kami juga membantu tempat perlindungan untuk haiwan dan manusia… Saya hanya fikir penting untuk memperkasakan orang ramai untuk merasakan bahawa mereka boleh mempercayai bahawa 100 peratus akan pergi ke usaha bantuan,” katanya.

Selain membantu usaha bantuan di Australia, BStrong juga sedang membina semula rumah di Puerto Rico dan membina 700 bumbung dan tiga sekolah di Bahamas.

“Kami tidak meninggalkan berita utama dan hanya menyerahkan sedikit wang. Kami melalui pembinaan semula,” tambahnya.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com