Selepas Bethenny Frankel mengumumkan dia baruReWivespodcast, di mana dia menangani episod lama francais 'Suri Rumah', Andy Cohen melahirkan rasa terkejut memandangkan Bethenny seolah-olah membuang rancangan itu selama bertahun-tahun, dan dia mencadangkannya adalah toksik .

Walaupun Bravolebrities kekal sebagai kawan sepanjang pemergian Bethenny Suri Rumah Sebenar New York , mereka tidak takut untuk mendedahkan perselisihan mereka kepada umum. Kenyataan Andy baru-baru ini, bagaimanapun, mengejutkan ramai peminat, yang kini tertanya-tanya jika pakatan mereka sudah mati.

Pada podcast itu, Bethenny bertepuk tangan selepas kritikan Andy dan menegaskan dia tidak 'menyampah' francais itu tetapi 'membawa warna' kepadanya.

'Saya mempunyai hak untuk bercakap tentang pengalaman saya,' kata Bethenny dalam klip yang dikongsinya Instagram . 'Saya tidak tahu saya masukKisah Pembantu Rumah, dan hos Suri Rumah dan Suri Rumah akan memarahi saya kerana saya fikir ia adalah toksik.”

Dia terus berkata, 'Saya dibenarkan bercakap tentang kehidupan saya dahulu.' Dalam kapsyen siaran itu, Bethenny menulis, 'Saya bertepuk tangan dengan tanggapan bahawa saya harus diam dalam bercakap tentang suri rumah.'Bethenny kemudian bercakap tentang Andy secara langsung: “@bravoandy & saya berkawan & telah bercakap tentang loya iklan francais ini selama lebih sedekad. Saya bukan suri rumah yang dipecat yang tidak puas hati mengisar kapak. Ia adalah 1/4 daripada hidup saya & melancarkan kerjaya saya.”

'Saya pergi atas syarat saya,' sambungnya. “Saya seorang ibu yang gembira mengingati hari-hari indah suri rumah. Maaf untuk mengecewakan-ia tidak toksik, ia tidak menyampah, ia benar & ia menjejaki.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

hidup Instagram , Bethenny juga jujur ​​tentang prosedurnya yang lalu sekarang kerana dia menjadi seorang pengaruh kecantikan.

'Saya berhutang kepada anda untuk benar-benar telus dengan anda,' kata ibu kepada seorang itu, melalui Kehidupan Hollywood . “Dalam dunia penapisan dan Facetune hari ini — dan orang yang langsung tidak jujur ​​tentang penampilan mereka — adalah sangat penting bagi saya sehingga saya tetap telus mengenai penampilan fizikal saya, terutamanya sekarang saya berada dalam ruang kecantikan ini. Saya tidak perlu memberitahu anda setiap aspek kehidupan seks saya, akaun bank, atau mana-mana daripada itu, tetapi saya rasa tanggungjawab berdasarkan fakta bahawa kita telah bercakap tentang kulit dan kecantikan. Dan adalah satu penipuan bagi saya untuk pergi melakukan sesuatu dan kemudian bertindak seperti ini adalah lumrah.”

Dia berkata dia menerima pembesaran payudara, pengisi, dan Botox di rahang, yang dengan ketara mengubah penampilan Bethenny. Bintang itu kemudian mendedahkan bahawa dia telah melakukan 'lawatan perundingan pembedahan plastik.'

'Saya memikirkan dengan serius tentang pembedahan plastik dan saya ingin berkongsi dengan anda semua sebabnya,' katanya, melalui The Daily Mail . “Saya suka penampilan saya. Saya ok. Saya tidak fikir saya sangat memerlukannya. Satu-satunya sebab saya akan memikirkan ini adalah kerana saya akhirnya akan melakukan ini, saya percaya. Saya mahu kelihatan seperti diri saya sendiri. Saya cuma mahukan sedikit bantuan sepanjang perjalanan.”

Bethenny menambah, “Ramai di antara kamu akan menilai saya, dan tidak mengapa, selagi saya jujur ​​dengan kamu … Kamu boleh tidak bersetuju dengan keputusan saya … Tetapi kamu tidak akan menilai saya kerana berbohong kerana saya tidak akan berbohong kepada kamu kerana kami telah membincangkan banyak perkara dengan kecantikan dan usia, dan itu akan menjadi penipuan penuh penipuan.”