Bethenny Frankel sedang melepaskan fikirannya tentang Meghan Markle dan Putera Harry dokumen-dokumen baharu, Harry & Meghan , yang turun di Netflix minggu lepas. Pada rancangan itu, pasangan itu memperincikan kepayahan hidup di mata umum.

Keluarga diraja juga membincangkan tentangan media terhadap Meghan, dan mereka membayangkan layanan tidak adil dalam monarki itu sendiri. Bethenny, a bekas bintang pada Suri Rumah Sebenar New York , mungkin mengetahui sebahagian kecil daripada kemasyhuran diberikan kepada Meghan dan Harry.

Dalam video TikTok Isnin, 12 Disember, Bethenny menaungi siri baharu itu.

'Saya mendapati ia agak membosankan,' kata lelaki berusia 52 tahun itu.

'Ia tidak menarik perhatian saya. Nampaknya mereka benar-benar mahu menjadi manusia. Mereka mahu kami tahu bahawa mereka adalah manusia sebenar.”Bintang itu meneruskan, 'Kami percaya bahawa anda benar-benar jatuh cinta dan kami percaya bahawa anda benar-benar manusia.'

Dia mencadangkan Meghan ingin 'bergaul dengan selebriti utama' dan terkenal dalam menyertai monarki.

'Rasanya keseluruhan dokumentari ini adalah tentang betapa terkenalnya kami... ia tidak henti-henti,' katanya.

“Jika anda dipukul oleh media, keluarga diraja memberi anda nasihat untuk tidak berkata apa-apa kerana itulah nasihat yang diberikan oleh kebanyakan orang terkenal. Jika anda menambah petrol ke dalam api, api akan meletup lebih besar lagi. Rasanya mereka - dan Meghan khususnya - terus mahu memberitahu kami lebih banyak lagi.'

Bethenny kemudian mencadangkan rancangan itu adalah 'pekerjaan yang hebat untuk mendapatkan wang,' dan dia merujuk mereka keluar baru-baru ini dari England, di mana seluruh keluarganya tinggal.

'Rasanya, 'Ambil beg itu kerana kita akan meninggalkan perkara ini dan kita perlu mengambil semua yang kita boleh,'' katanya.

@bethennyfrankel

Pandangan saya tentang Meghan & Harry Doc… #meghanmarkle #princeharry #meghanandprinceharry #meghanandharry #meghanandharrynetflix #netflix #netflixdocumentary #princeharry #meghanandharrydocumentary #keluarga diraja

♬ bunyi asal – Bethenny Frankel

Dalam komen itu, ramai peminat menyetujui pendapat Bethenny.

'Ia adalah bunyi latar belakang yang hebat untuk tidur 3 jam terbaik yang saya tidak merancang untuk mengambilnya,' kata seorang pengguna, yang kemudiannya merujuk kepada pembayaran mereka yang dilaporkan untuk siri itu. '100 juta sebab mengapa mereka melakukan ini.'

Seorang lagi menambah, “Saya gembira anda mengatakannya dengan tenang dan berkesan. Saya lebih faham sekarang apabila seseorang tidak menyerang mereka sebagai orang tetapi menerangkannya secara rasional!!”

Yang lain lebih teragak-agak untuk bersetuju.

“Tidak. Mereka ingin menceritakan kisah mereka. tamat. Tidak mahu hidup seperti ibunya,” tulis peminat berbeza. “Beri mereka peluang. Saya bagi awak peluang.”

Harry & Meghan kini sedang distrim di Netflix.