Kredit: Charles Sykes/Bravo

Bethenny Frankel mendedahkan bagaimana anak perempuannya dan pasukannya bertindak balas terhadapnya baru-baru ini Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung wawancara, dan mereka menyatakan perasaan mereka bahawa dia telah diserang hendap. Semasa episod itu, hos Andy Cohen dan tetamu Jeff Lewis mencabar penjelasannya berhenti mengikuti Kyle Richards , dan Jeff menyindir bahawa dia berbohong.

Andy juga memanggilnya kerana 'menyampah' Suri Rumah Sebenar New York sebelum dia membuat keputusan buat podcast tentangnya . Dia kemudian merujuk kepada petikan beliau sebelum ini tentang francais, termasuk dakwaannya bahawa ia adalah toksik. Pada satu ketika, Jeff mencadangkan podcast rekap itu tidak asli.

Didalam tweet 7 Disember , Bethenny membalas kepada peminat yang bertanya sama ada dia berasa 'diserang hendap' selepas ituWWHLpenampilan.

Bintang itu mendakwa dia tidak melakukannya, tetapi dia mendedahkan bahawa 'anak perempuan' dan 'pasukan'nya sememangnya 'berasa begitu.'

Mogul perniagaan Skinnygirl juga mengambil Instagram untuk mengulas mengenai rakaman itu.

Dia pertama kali merujuk kepada 'kegilaan' daripada WWHL , yang dia 'biasa'.

'Saya fikir ia adalah realiti seperti biasa,' sambung lelaki berusia 52 tahun itu. “Anak perempuan dan pasukan saya fikir ia agak panas & bermusuhan.”

Dia kemudian berkongsi kepercayaan anak perempuannya dan pasukan bahawa 'dos naungan yang baik' dilemparkan kepadanya, terutamanya mengenai podcastnya.

'Hmmm,' dia meluahkan, termasuk tiga pasang emoji mata.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

Ramai peminat tertanya-tanya sama ada Bethenny berbohong tentang kisah Kyle apabila Jeff seolah-olah memanggilnya bohong.

'Panggil [Kyle] dan tanya,' kata Bethenny. 'Kami menghantar mesej sepanjang masa.'

'Bagus, saya boleh menghantar mesej kepadanya sekarang,' dia menjawab.

'Saya akan menghantar mesej kepadanya juga,' Bethenny bertepuk tangan. Jeff kemudian mengisytiharkan, 'Saya akan menghantar teks kepadanya dan mengetahui kisah sebenar kerana anda tidak jujur.'

Kemudian, Bethenny mengesahkan dia baru sahaja melepaskan telefon dengan Jeff, dan dia berkongsi bahawa dia sebenarnya meminta maaf kepadanya. Dia memanggilnya 'tindakan kelas untuk meminta maaf.'

@bethennyfrankel

Ia bukan selalu tentang tindakan kita tetapi tentang cara kita mengendalikan diri kita selepas itu. #mentionitall #rewives #rewivespodcast #watchwhathappenslive #jefflewis #wwhl #wwhlbravo #keberanian #maaf #minta maaf #keberanian #kejujuran #penghargaan #kekuatan #podcast #kata-kata #Bravo #bravotv

♬ bunyi asal – Bethenny Frankel