Kredit: Kathy Hutchins/Shutterstock, RobinLori/INSTARimages

Bethenny Frankel tidak kagum dengan Kylie Jenner 'merendah diri' dengan anak perempuannya Stormi Webster penampilan kembali ke sekolah yang mahal.

Drama ini mula-mula bermula apabila Mengikuti Kardashians bintang Kylie Jenner berkongsi snap manis anak perempuan Hari pertama Stormi memakai pakaian sekolah di rumah ke Kisah Instagramnya pada 30 September.

Us Weekly kemudiannya berkongsi gambar comel itu ke suapan Instagram mereka, memperincikan pakaian hitam kasual Stormi dan kasut putih dengan corak kuning dan hitam. Penyumbat imej itu, bagaimanapun, adalah beg galas Hermès berwarna merah jambu bayi berusia dua tahun, bernilai $12,000.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Us Weekly (@usweekly)Suri Rumah Sejati New York City alum Bethenny kemudian pergi ke bahagian komen siaran itu untuk memberi sedikit bayangan, sambil menyatakan betapa 'salah' siaran itu... berkemungkinan disebabkan oleh wabak yang berterusan dan ekonomi yang sukar.

'Saya tidak pernah mengatakan apa-apa tentang perkara ini tetapi ini adalah kebanggaan paling telus yang pernah saya lihat,' tulisnya. 'Segala-galanya salah dengan segala-galanya.'

Bethenny, seorang usahawan dan ahli perniagaan, pastinya sangat berharga, tetapi dengan usaha seperti bKuat , misi pemerkasaan global yang bertujuan membantu mangsa bencana, dia pastinya sudah dewasa untuk menjadi lebih memberi. Dia juga sangat lantang mengenai wabak coronavirus tahun ini, menyumbang $1 juta topeng ke hospital kekurangan bekalan.

Anda Berpihak Kepada Siapa Dalam Ini?

  • Bethenny
  • Kylie

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Kylie, 23, kemudian menyiarkan video ke suapan Instagramnya tentang anaknya melompat-lompat dan melaungkan, 'Hari pertama sekolah!' dan … memang sangat comel.

Tetapi maksud Bethenny mungkin lebih kepada rangkaian kereta yang sangat mahal mengelilingi Stormi dan, sudah tentu, beg galasnya yang bernilai $12,000 - agak tidak normal untuk kanak-kanak kecil.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kylie ???? (@kyliejenner)

Kylie masih belum menjawab kritikan Bethenny.