Adakah perkara akan menjadi lebih hodoh untuk bekas Bethenny Frankel dan Jason Hoppy ?

Nampaknya begitu seperti Bethenny, bintang Suri Rumah Sebenar New York City , kini menyaman bekas suami Jason untuk hak penjagaan anak perempuan mereka yang berusia 7 tahun Bryn .

Muka surat Enam melaporkan Bethenny baru sahaja membuka semula kes perceraiannya pada 2013 terhadap Jason pada 6 Disember, menurut rekod mahkamah.

Dan walaupun tidak dinyatakan sama ada Bethenny meminta hak penjagaan penuh, diandaikan dia kerana pasangan itu pada masa ini berkongsi hak penjagaan bersama Bryn berikutan penyelesaian pada 2014 selepas perang hak penjagaan yang buruk.

Ini berlaku beberapa bulan selepas Jason didakwa mengintai dan mengganggu bintang realiti Bravo itu.Dia ditangkap pada Januari 2017 selepas muncul di sekolah anak perempuan mereka dan mengancam Bethenny. Dia didakwa memberitahunya 'Saya akan memusnahkan anda, anda boleh mendapatkan semua peguam yang anda mahu, anda telah diberi amaran.'

Jason menafikan dakwaan itu tetapi berakhir mengambil perjanjian rayuan pada bulan Oktober yang mengarahkannya untuk 'menjauhkan diri' dari Bethenny selama enam bulan sebagai pertukaran untuk menjatuhkan pertuduhan terhadapnya. Bethenny bagaimanapun berkongsi bahawa dia bimbang apa yang akan berlaku sebaik enam bulan itu berakhir.

Bekas itu sepatutnya di mahkamah pada bulan Januari.

BERITAHU KAMI – FIKIR? ADAKAH ANDA FIKIR BETHENNY PERLU DAPATKAN PENUH PENUH?