Kredit: John Nacion/startraksphoto, INSTARimages/Imej Muka Depan

Dia 'menyebut semuanya!'

Suri Rumah Sebenar New York City tawas Bethenny Frankel baru sahaja mendedahkan bahawa bekas rakan pelakonnya, Sonja Morgan , hampir dipecat daripada francais di tengah penggambaran musim ke-10, dan dialah yang menyelamatkan pereka fesyen yang bercita-cita tinggi itu daripada dipecat.

Bethenny teringat bahawa produksi menyangka Sonja telah menjadi 'bencana' dan jalan ceritanya tidak lagi menarik kerana dia hanya menumpukan pada isu kewangannya dan melenting. usaha niaga .

'Bertahun-tahun kemudian, salah seorang pengeluar, saya tidak akan memberitahu siapa, di dalam kereta berkata, 'Saya rasa kita perlu melepaskan Sonja,'' kata Bethenny pada Khamis mengenai episod sulung filem baharunya. ReWives podcast, melalui Muka surat Enam .

Bethenny mendakwa dia memutuskan untuk mengambil keputusan sendiri dan menyalakan 'perlawanan' antara Sonja dan RHONY tawas Tinsley Mortimer , yang tinggal bersama Sonja pada masa itu.'Terdapat adegan di sebuah restoran bernama Cherry, sebuah restoran sushi, di mana saya hanya menyalakan perlawanan tentang dia dan Tinsley [Mortimer],' dedah Bethenny.

Bethenny menjelaskan bahawa Tinsley berada di atas 'naik dan naik' dan menyatukan hidupnya selepas penahanannya, semasa Sonja 'muflis dan miskin,' satu perkara yang dibawa pulang oleh Bethenny untuk mencetuskan ketegangan antara Tinsley dan Sonja.

'Tinsley mula tinggal di rumah bandar Sonja dan pada dasarnya bukan sesiapa yang telah ditangkap. Sehingga ketika itu, dia menyuruh lelaki kaya ini menghantar bunga dan orang miskin dan bankrap Sonja. Saya berkata sesuatu untuk membangkitkan perasaan itu, dan ia menyalakan Sonja, dan dia melancarkan, dan dia tidak dilepaskan,” cerita usahawan itu.

Bethenny mendakwa itulah sebab Sonja 'membangkitkan' dirinya. Dan jika sesiapa mempersoalkan kisahnya, Bethenny mendakwa mempunyai resit.

“Itu adalah fakta mutlak. Saya ada resit,” katanya. “Tetapi pengeluar akan menyokongnya. Seribu peratus.”

Bethenny juga percaya bahawa bekas bintang bersamanya tidak akan mengambil berat jika mereka tahu dia meletakkan Sonja's RHONY kerjaya kembali ke landasan yang betul, termasuk Sonja sendiri.

'Perempuan, mereka tidak akan peduli. Mereka tidak akan percaya,” Bethenny menyatakan, sebelum menambah bahawa walaupun dia tidak pernah memberitahu Sonja apa yang didakwa telah dilakukannya, dia akan mempercayainya dalam sekejap.

'[Sonja] akan benar-benar mempercayai saya - dia mempercayai saya.'

Suri Rumah Sebenar New York baru-baru ini telah dibut semula sepenuhnya dan dibahagikan kepada dua rancangan berbeza — satu dengan pelakon baru dan satu saat Rancangan 'Legasi'. menampilkan suri rumah masa lalu kegemaran peminat.

Dikhabarkan Sonja berada dalam senarai pendek untuk rancangan 'Legacy', jadi kita akan lihat sama ada telatahnya masih boleh membantu membawa siri ini.