Billie Lee percaya Peraturan Vanderpump kekurangan kepelbagaian.

Pada hari Khamis, selepas disiarkan ansuran kedua dalam perjumpaan semula musim ketujuh, Billie menggunakan media sosial untuk berkongsi pendapatnya mengenai rakaman itu dan meluahkan kekecewaannya dalam masa terhad yang diberikan pada kamera.

“Pandangan saya mengenai [Peraturan Vanderpump] pertemuan semula. Biarkan minoriti bercakap!” dia menulis di Twitter. “Bukan satu orang kulit berwarna bukan satu orang LGBTQ. (Selain saya dan tuan rumah) Anda beri dia hanya lima minit dan anda bercakap mengenainya.”

Billie kemudian berkongsi tangkapan skrin siaran Twitternya di Instagram dan menghuraikan lebih lanjut mengenai menjadi satu-satunya minoriti dalam rancangan itu.

'Apabila minoriti diberi platform untuk menjelaskan dirinya dan pengalamannya, anda harus diam dan mendengar,' kata Billie. “[Peraturan Vanderpump] pertemuan semula hanyalah satu lagi gambaran tentang apa yang berlaku di Amerika. Orang ramai menderita kelaparan dan dibunuh kerana hanya menjadi diri mereka tetapi tiada siapa yang mendengar. Planet kita satu-satunya rumah kita terlalu panas dan tiada siapa yang mendengar. Untuk anda semua yang mendapatnya, yang mendengar. saya sayang awak. Bersama-sama kita akan bangkit dan menyelamatkan manusia. Namaste.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Billie Lee (@itsmebillielee)

Seperti yang peminat akan ingat, Billie telah ditambahkan kePeraturan Vanderpumpberlakon sebagai tuan rumah di Restoran SUR pada musim keenamnya dan terus muncul dalam rancangan itu sepanjang musim ketujuh. Walau bagaimanapun, walaupun dia kelihatan bergaul dengan baik dengan rakan pelakonnya semasa musim keenam, banyak perkara berubah menjadi lebih teruk pada awal musim ketujuh.

Pada salah satu episod pertama musim ketujuh, Billie adalah tertinggal daripada acara Girls Night In di Restoran SUR, tempat dia bekerja pada malam acara itu, dan menuduh rakan lakon wanitanya, melalui Twitter 'suka,' menjadi 'transphobic.'

Billie juga berkata tingkah laku rakan pelakonnya ialah a contoh hebat 'keistimewaan cis,' yang menerangkan orang yang identiti jantinanya sepadan dengan jantina kelahiran mereka.

The Peraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan bersambung Isnin, 20 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: FayesVision/WENN.com, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com