Billie Lee tidak berharap untuk bersatu semula Lala Kent pada masa akan datang Peraturan Vanderpump reunion, yang sebenarnya sedang menjalani penggambaran hari ini.

Semasa temu bual minggu ini, bintang realiti transgender itu membuka fikirannya tentang Lala dan menyelar rakan pelakonnya kerana menjadi seorang “sungguh jahat” pembuli.

'Kami akan membuat penggambaran itu, dan saya sangat gementar kerana dia benar-benar jahat,' kata Billie Kami Mingguan pada 27 Mac. 'Saya pernah mendengar perkara yang, seperti ... dia tidak menyesal untuk apa-apa dan dia akan melakukannya berulang kali.'

Semasa temu bual dengan Realiti Blurb minggu lepas, Lala memberitahu kami dia tidak menyesal satu perkara kira-kira pergaduhan makan tengah hari dengan Billie dan berkata dia 'akan melakukannya sejuta kali ganda.'

'Terdapat begitu ramai kanak-kanak di luar sana yang dibuli oleh orang seperti dia,' sambung Billie. 'Dia sangat berkuasa, dan apabila seseorang berkuasa dan mereka jahat, ia sangat menyakitkan. Saya masih ingat melihat kembali baru-baru ini bagaimana perasaan saya apabila saya melaluinya dan saya benar-benar tertekan. Saya mempunyai rasa tidak yakin tentang penampilan saya - dan untuk dia memanggil saya 'membosankan untuk dilihat,' terdapat banyak perkara yang mencetuskan saya, dan saya benar-benar takut untuk berhadapan dengannya.'Pada masa itu dia dilihat bertelagah dengan Billie dan Rachel Leviss di Restoran SUR, Lala mengesahkan dia seorang pemabuk dan semasa temu bual Billie, dia mengakui pendedahan rakan lakonnya.

'Dia melalui pertempurannya sendiri,' kata Billie. 'Saya tahu dia berusaha untuk dirinya sendiri, dan jika dia meminta maaf, saya boleh terbuka untuk itu. Saya mempunyai cinta untuknya. Saya hanya terluka dengan dia.”

Semasa temu bual kedua dengan Penapisan 29 , Billie bercerita tentang pembedahan yang dijalaninya sejak membuat keputusan untuk bertukar menjadi seorang wanita.

'Kira-kira 10 tahun yang lalu, saya memutuskan untuk pergi ke pakar bedah plastik Ashkan Ghavami, MD, kerana saya suka kerjanya dan betapa semula jadinya,' jelasnya. 'Untuk feminisasi wajah saya, saya telah memancung hidung, mengangkat bibir, mengangkat kening, dan epal Adam saya dicukur, dan dia mengambil lemak dari perut saya dan memasukkannya ke dalam tulang pipi saya. Ia adalah pembedahan selama lima jam. Ia tidak menakutkan, kerana saya tahu ia adalah sesuatu yang perlu saya lakukan.”

Menurut Billie, dia membelanjakan kira-kira $30,000 untuk prosedur dan teruja dengan hasilnya.

“Tidak lama selepas pembedahan, saya keluar berseronok dengan rakan-rakan, dan berjalan melepasi cermin bilik mandi dan saya melihat diri saya dan saya seperti, Ya tuhan, itulah saya! Terdapat perasaan selesa di rumah, dan juga perasaan terkejut, 'katanya. “Sekarang, saya akhirnya rasa seperti saya di cermin. Malah sekarang, saya masih mempunyai detik-detik yang sangat hebat ini di mana saya menangkap renungan saya di tingkap kedai dan ia memenuhi saya dengan rasa terima kasih yang begitu banyak.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Billy Bennight/ZUMA Wire/Alamy Live News, Kathy Hutchins/Shutterstock.com