Kredit: BauerGriffin/INSTARimages

Tambah Dada dituduh cuba menolaknya Kathy Hilton kisah kehancuran di Instagram sebelum ia wujud bocor kepada akhbar .

Hanya beberapa hari selepas itu Kyle Richards dilihat mendakwa Erika Jayne 's publisiti ialah di sebalik kebocoran , mendakwa dia dan Lisa mahu cerita Kathy di luar sana untuk diambil panaskan Erika , yang pernah, dan masih, di tengah-tengah beberapa tindakan undang-undang , a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat mendakwa mereka mempunyai 'bukti' bahawa Lisa menolak akaunnya luahan Kathy .

Pada 12 Oktober, Christian Grey Snow , lama Suri Rumah Sejati superfan bersama-sama menjadi blogger dan hos, menganjurkan Soal Jawab dengan pengikutnya. Semasa Soal Jawab, seseorang tertanya-tanya siapa yang dia akan 'baca' atau 'seret' jika dia mempunyai peluang.

'Jika anda boleh membaca/menyeret mana-mana Bravolebrity di pentas BravoCon, siapa dan mengapa?' mereka telah bertanya.

Dan sebagai tindak balas, Christian berkata bahawa dia ingin memanggil Lisa dan meminta dia menyahsekatnya, yang akan membolehkan dia mengakses, nampaknya kepada mesej langsung yang mereka tukar sebelum ini berkenaan dengan masa yang dihabiskan Lisa dan Kathy bersama-sama semasa mereka RHOBAcast trip ke Aspen .“Saya ingin meminta Rinna membuka sekatan saya supaya saya mempunyai bukti dia cuba mendorong saya untuk menolak cerita Kathy sebelum ia bocor. Sekiranya dia tidak pernah menghalang saya, saya tidak akan berfikir dua kali mengenainya tetapi jelas dia menyembunyikan sesuatu. Apa itu?” dia tertanya-tanya.

Peminat RHOBH Dakwa Mereka Ada Bukti Lisa Rinna Cuba Menolak Kisah Meltdown Kathy Hilton

SebagaiRHOBApeminat sedia maklum, dakwaan yang dibuat Lisa terhadap Kathy, termasuk dakwaan ancaman terhadapnya keluarga Kyle , NBC, dan Bravo, telah menyebabkan perpecahan besar antara Kathy dan Kyle, yang dilaporkan telah hampir tidak bercakap dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

'Mereka tidak boleh berdamai, dan semuanya sangat rumit kerana tiada siapa yang berundur. Kyle telah menyokong kakaknya selama bertahun-tahun dan tidak kira apa yang dia lakukan, Kathy tidak berpuas hati,” kata sumber kepada PEOPLE minggu lalu. 'Apa yang kami tonton ialah trauma keluarga bertahun-tahun yang tidak ditangani dalam dinamik keluarga.'

Walaupun benda ada tetap tegang antara Kathy dan Kyle dalam beberapa minggu sejak penggambaran selesai, Kathy baru-baru ini memberitahu peminat di Beverly Hills bahawa perkara-perkara okay antara mereka dan menyatakan bahawa dia 'mencintai' kakaknya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua pada hari Rabu, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.