bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Dr Terry Dubrow sedang menghadapi kecuaian dan perubatan tuntutan penyelewengan .

Menurut laporan baharu, pakar bedah plastik dan bintang E!'s Botched , dituduh merosakkan implan payudara salah seorang pesakitnya.

TMZ melaporkan bahawa pesakit, Tina Andrade , tidak pernah muncul dalam rancangan TVnya tetapi telah menjalani pembedahan di Newport Beach latihannya pada Oktober 2016.

Dia kini mendakwa bahawa kerja payudaranya sangat kacau sehingga dia memerlukan pembedahan kedua untuk membaiki kerosakan itu. Tina juga mendakwa Dr Dubrow gagal memasukkan implan payudaranya dengan cara yang betul.

Dia meminta mahkamah memberikan ganti ruginya untuk kehilangan gaji, kerosakan fizikal dan psikologi serta perbelanjaan perubatan.Tuntutan ini dibuat hanya sebulan selepas dilaporkan Dr. Dubrow, yang berkahwin dengan bekas bintang RHOC Heather Dubrow , berada dalam pengantaraan selepas menjadi sasaran dalam dakwaan skim peras ugut oleh bekas pesakit.

Dalam kes itu, wanita itu, yang merakam pembedahannyaBotched, walaupun episodnya tidak pernah disiarkan, menuduhnya melakukan pembedahan yang rosak ke atasnya selepas dia pergi menemuinya dengan harapan dapat membetulkan tugas asalnya yang 'botched' iaitu suntikan silikon haram di rancangan realitinya. Dia didakwa mengancam untuk mendedahkan dakwaannya kepada umum melainkan dia memberinya berjuta-juta.

FOTO – PARA DUBROW MEMPERPASIKAN Agam MEREKA YANG MEMPUNYAI 14 BILIK AIR!

Disebabkan kontrak yang ditandatanganinya sebelum menjalani pembedahan, dia dilarang memfailkan saman supaya kes itu masuk ke mediasi.

Sebagai tindak balas kepada kes itu, Dr Dubrow menafikan sebarang salah laku.

'Walaupun semua masalah yang dia mungkin cuba lakukan untuk kami, kami masih di sini untuknya pada masa akan datang jika dia mahu menghubunginya untuk membantunya dengan masalah yang berterusan,' katanya dalam satu kenyataan.

Botcheddisiarkan pada malam Khamis pukul 9/8c.

Kredit Foto: Jennifer Graylock/INFphoto.com