Brandi Glanville dakwa bekas suaminya Eddie Cibrian mempunyai hubungan sulit denganCoyote Hodohpelakon Piper Perabo , yang digelar Brandi sebagai 'c**t yang mengerikan.' Eddie dan Piper bekerja pada set filem 2005Gua, yang difilemkan di Romania setahun selepas kelahiran anak lelaki pertamanya.

Semasa perkahwinannya dengan Brandi, Eddie juga pernah urusan yang didakwa dengan Scheana Shay (daripada Peraturan Vanderpump , spin-off bagi bekas rancangan Brandi, Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ) dan penyanyi desa LeAnn Rimes , dengan siapa dia kini berkahwin .

Bercakap dengan Muka surat Enam , Brandi menangani cerita itu dengan Piper.

'Mereka membuat filem bersama-sama dan [anak saya] Mason berumur 1 tahun dan saya pergi ke set itu dan ia berada di negara lain, Romania, saya fikir,” katanya.

'Dan [Piper] adalah c—t yang mengerikan bagi saya,' sambung hos podcast, yang berkata dia berasa tidak selesa menonton interaksi bintang bersama.'Dia sedang menggoda Eddie, seperti, betul-betul di hadapan saya,' Brandi meneruskan. 'Saya seperti, 'Adakah saya di sini? Adakah saya satu-satunya orang [melihat ini]? Seperti, apa yang berlaku?’”

Dia kemudian mendedahkan bagaimana dia memperoleh maklumat yang didakwa.

'Saya berkawan di set dan saya mendengar banyak perkara,' kongsinya. '[Saya mendengar] bahawa Piper dan Eddie adalah raja.'

Brandi teringat bahawa dia bersemuka dengan suaminya apabila filem itu selesai.

'Apabila dia pulang ke rumah, saya seperti, 'Saya pergi, bla bla, saya keluar,'' kata lelaki berusia 50 tahun itu. 'Dia meyakinkan saya bahawa ia tidak benar ... Kami mempunyai seorang anak lelaki berusia 1 tahun dan dia adalah cinta dalam hidup saya pada masa itu dan, anda tahu, terdapat banyak perkara yang meyakinkan saya.'

Menurut Bravolebrity, Eddie berkata Brandi 'hanya gila' dan 'cemburu.'

'Dan saya seperti, 'Baiklah.' Saya jatuh cinta,' tambah Brandi. 'Seperti, saya jatuh cinta secara buta dengan lelaki itu.'

Dalam satu kenyataan yang diberikan kepada outlet itu, Eddie menafikan dakwaan Piper.

“Saya sedih saya perlu menangani perkara ini, saya benar-benar percaya bahawa kami telah melangkah jauh, tetapi ini adalah tidak benar 19 tahun lalu dan ia tidak benar sekarang. Hanya kerana seseorang menganggap sesuatu mungkin benar tidak menjadikannya benar. Ini semua sangat tidak perlu,” katanya.

“Masa yang menyeronokkan di meja Krismas menanti.”

Brandi berkata adalah 'ironik' bahawa LeAnn (isteri semasa Eddie) dan Piper kedua-duanya berada dalamCoyote Hodohtahun sebelum Eddie tiba dalam hidup mereka.

'Ia agak ironis bahawa [Perabo] berada dalam 'Coyote Ugly' dengan LeAnn. Saya seperti, 'Oh gosh, mereka berkongsi D yang sama,'' katanya.

Dia juga berkongsi bahawa poster filemCoyote Hodohsebelum ini dipaparkan di rumah LeAnn bersama Eddie.

'Mereka meletakkan poster itu di rumah mereka untuk seketika,' kata Brandi. 'Dan saya seperti, 'Anda mungkin mahu menurunkannya, gadis.''

'Saya tidak suka dia sebagai seorang manusia,' tambahnya, 'kerana saya fikir dia telah menipu suami saya.'

Selepas Eddie menafikan hubungan sulit itu, Brandi mengambil tindakan Twitter untuk mendedahkan dia telah bercakap mengenainya selama 'bertahun-tahun'.

'Jika anda semua baru sahaja mendengar podcast saya selama bertahun-tahun ...' tulis Brandi pada 20 Disember, 'kamu semua pasti tahu tentang perkara Piper bertahun-tahun yang lalu.'

Brandi dan Eddie berpisah pada 2010, iaitu sembilan tahun selepas mereka mengikat tali pertunangan.