Kredit: Vince Flores/ INSTARimages

Brandi Glanville baru mengesahkan dia masih belum diminta kembali Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa pelakon yang lain memfilemkan episod baharu musim 11, Brandi memberi respons kepada peminat di media sosial yang ingin tahu sama ada dia akan menyertai semula bintang bersamanya.

“Adakah pekerjaan baharu awak Blonde and Blonder atauRHOBAuntuk musim depan?” tanya seorang peminat. “Lebih baik anda telah berunding untuk kembali semula selepas semua yang anda berikan kepada mereka untuk [musim 10]!!”

'Belum mendengar daripada mereka juga tidak mempunyai keinginan untuk menghubungi,' jawab Brandi Instagram .

Brandi kemudian berkata bahawa apabila ia datang kepada potensinya kembali ke rancangan itu, dia percaya penerbitRHOBAharus memberikannya tawaran yang sesuai jika mereka mahu dia membuat penggambaran episod akan datang.'Jika mereka mahu menjadi betul, mereka tahu cara mencari saya,' katanya.

Brandi Glanville Mengesahkan Pengeluar RHOBH Tidak Meminta Kembalinya untuk Musim 11

SebagaiRHOBApeminat akan ingat, Brandi melakukan temu bual pada bulan Ogos di mana dia memanggilnyaRHOBApenerbit, menuduh mereka menggunakan dia untuk jalan cerita sambil membayarnya hampir tiada.

'Saya benar-benar kecewa pada ketika ini,' aku Brandi semasa wawancaranya dengan Sembang Celeb di Instagram. “Saya suka melakukan sesuatu dengan wanita lain tetapi saya rasa lobak merah itu telah dijuntai selama bertahun-tahun. Mereka menghubungi saya semula untuk beberapa perkara. Saya tidak membuat wang dan kemudian mereka menggunakan saya sepanjang musim untuk PR mereka.”

Dia juga mengalu-alukan Andy Cohen ke podcastnya,Tidak ditapis, bulan lepas. Semasa sembang mereka, Andy mengakui bahawa apabila datangnya kepulangan Brandi, dia tidak betul-betul terasing daripada rakan pelakonnya seperti dahulu.

'Tetapi anda tidak betul-betul berkawan dengan mana-mana wanita [sama ada],' jelasnya. '[Tetapi] saya akan katakan ini, anda hampir untuk kembali (seperti yang anda telah) dalam masa yang lama.'

Juga semasa episod itu, anak lelaki Brandi berusia 17 tahun, Mason , menyoal Andy sama ada atau tidak dia akan kembali untuk musim 11 .

'Sekarang kita dibenarkan untuk berada di dalam rancangan itu, adakah anda akan memberi ibu saya peluang kedua untuk mengubah imejnya?' dia tanya.

'Anda dibenarkan berada di pameran itu sekarang? Jadi kamu dibenarkan berada di dalam rancangan itu, menurut ayah kamu?” balas Andy. 'Itu perbincangan, Mason.'

Selepas episod podcast itu, anak lelaki Brandi yang lain, Jake, muncul di Kisah Instagram dengan rayuannya sendiri.

'Saya tertanya-tanya sama ada anda akan melakukan perkara yang betul dan memberikan ibu saya pekerjaannya kembali seperti yang anda katakan?' dia bertanya kepada Andy. “Kerana dia seperti tumpuan utama sepanjang musim dan suka mendapatkan semula wangnya supaya kami boleh berpindah dari tempat ini.”