Brandi Glanville bercakap tentang pulangan RHOBH

Brandi Glanville sedang kembali ke Suri Rumah Sebenar Beverly Hills untuk siri musim kesembilan yang akan datang, tetapi dia mungkin bukan peminat Brandi yang ingat dari musim lalu. Tambahan pula, adakah kemungkinan untuk kembali sebagai suri rumah sepenuh masa?

Semasa wawancara baru, Brandi membincangkan kepulangannya yang akan datang kepada persembahan. Ketika ditanya tentang kemungkinan kembali sebagai suri rumah sepenuh masa untuk musim akan datang, dia mengakui bahawa kerana dia berada di 'tempat yang berbeza' dalam hidupnya, dia mungkin tidak begitu menarik dan dramatik seperti semasa larian lima musim. pada rancangan itu beberapa tahun lalu.

'Ya, anda tahu, saya fikir saya berada di tempat yang berbeza sekarang,' jelasnya kepada Cara hidup pada 27 Disember. “Masalahnya ialah apa yang perlu saya bawa ke meja? Setiap orang dalam setiap francais [mengutuk.] Ada [sentiasa] wain dibuang!”

Antara Brandi momen paling kontroversi pada rancangan itu adalah lambungan wainnya Eileen Davidson , mukanya ditampar Lisa Vanderpump , dan pendedahan yang mengejutkan tentang Adrienne Maloof keluarga. Dia juga menuduh Kim Richards melakukan meth kristal di bilik mandi bekas bintang bersama Dana Wilkey berada di rumah semasa musim kedua.

Walaupun Brandi mungkin tidak kasar seperti dahulu, dia telah kehilangan peranannya dalam rancangan itu sejak beberapa musim lalu.'Saya merindui perjalanan dan persahabatan,' kata Brandi. 'Pada dasarnya anda dibayar untuk mengadakan parti.'

Sebagai peminatSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbelajar minggu lepas, Brandi merakam adegan untuk musim kesembilan dengan ahli pelakon baharu Denise Richards tetapi tidak akan dipaparkan dalam peranan sepenuh masa dalam rancangan itu.

Dan berikutan pelepasan yang sangat dramatik treler musim RHOBH baharu , Brandi tweeted : 'Mari mulakan permainan!! #RHOBH.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tayangan perdana musim sembilan pada hari Selasa, 12 Februari jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Media Punch/INSTARimages.com

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA INGIN MELIHAT BRANDI KEMBALI SEBAGAI SURI RUMAH SEPENUH MASA?