Kredit: Charles Sykes/Bravo

Brandi Glanville dihadiri BravoCon pada hujung minggu, di mana dia bercakap tentang dirinya potensi pulangan kepada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sambil berjalan di atas karpet merah.

Bertahun-tahun selepas muncul dalam episod terbaharunya dalam rancangan itu semasa rancangan itu musim ke-10 , Brandi, yang dipaparkan dalam peranan sepenuh masa dalam siri ini pada musim tiga, empat dan lima, ditanya sama ada dia akan mempertimbangkan untuk pergi kembali kepada persembahan , yang datang daripada apa yang disifatkan oleh Brandi sebagai 'mengerikan' musim ke-12 .

'Saya tidak bertanggungjawab untuk itu,' jawab Brandi semasa wawancara 15 Oktober dengan Akses Hollywood . '[Tetapi] kerana mereka semua jenis tinggal di Encino dan saya tinggal di Calabasas, pasti. Mereka sepatutnya melakukan seperti, sesuatu yang dipanggilSuri Rumah Lembah.”

Walaupun Brandi tidak pernah dilihatRHOBAdalam beberapa tahun, dia telah menonton sebagai penonton. Dan apabila ditanya tentang musim terbaharu, dia berkata musim 12 telah 'kasar' disebabkan oleh perselisihan yang berterusan antara Tambah Dada dan Kathy Hilton , dan, tentu saja, cara ia mempengaruhi hubungan Kathy dengan kakaknya, Kyle Richards , siapakah terperangkap di tengah-tengah .

'Ia agak terlalu mengerikan,' akuinya. 'Dan saya berkawan dengan Rinna, dan kawan dengan Kyle, dan kawan dengan Kathy.'Seperti yang ditunjukkan oleh Brandi, dakwaan yang dibuat Lisa terhadap Kathy adalah berkaitan sesuatu di luar kamera . Jadi apabila ia datang untuk menimbang Kehancuran Kathy dan apa yang dia sepatutnya kata tentang Kyle dan keluarganya semasa itu, Brandi merasakan dia 'tidak boleh benar-benar mempunyai pendapat.'

“Saya rasa Rinna adalah suri rumah yang terbaik. Dan dia kehilangan ibunya musim ini dan anda tahu, Rinna bukan penipu,” katanya. “Sesuatu berlaku kerana Kathy meminta maaf Kyle itu.'

Walaupun keadaan menjadi jelek antara wanitaRHOBA, Brandi berkata bahawa apabila ia datang kepada Masa depan Kyle dan Kathy , “Adik-beradik akan sentiasa kembali bersama. Sentiasa.”

Juga semasa temu bual, Brandi mendedahkan bahagian kegemarannya muncul pada musim kedua Peacock's Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik ,Kelab Bekas Isteri.

“Saya rasa baru nak rapat dengan [ Dorinda Medley ] dan [ Taman Phaedra ] dan [ Eva Marcille ]. Sejujurnya, saya suka gadis-gadis itu. Kami seperti adik baru. Kami bercakap sepanjang masa,” kongsinya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion kini disiarkan pada hari Rabu pada 8/7c di Bravo.