Brandi Glanville yakin bahawa Lisa Vanderpump akan hadir apabila wanita berkumpul untuk penggambaran Suri Rumah Sebenar Beverly Hills reunion bulan depan.

Semasa episod terbaru siri podcastnya, Brandi berbual dengannya Denise Richards tentang Lisa yang 'strategik' dan suaminya yang 'kejam'. Ken Todd , sambil dia juga menyelar Camille Grammer dan mendedahkan bintang RHOBH semasa yang baru-baru ini meminta maaf kepadanya, ditambah pula pada saat dia tahu dia akan dipecat.

'Saya fikir [Lisa] menunjukkan dan dia memainkan mangsa, itulah yang saya fikir,' kata Brandi Brandi Glanville Tidak Ditapis kemunculan potensi Lisa di rakaman Jun perjumpaan musim sembilan. 'Saya fikir dia boleh berehat seketika, tetapi dia sebenarnya bukan jenis orang yang pergi keluar.'

Menurut Brandi, Lisa tidak akan banyak bercakap tentang perjumpaan itu kerana dia melangkau begitu banyak musim ini . Dia juga mempersoalkan sama ada terdapat titik dalam Lisa V. muncul sebelum menjelaskan bahawa a pendamaian antara dia dan rakan pelakonnya berkemungkinan besar tidak dapat dipersoalkan.

“Lisa memang menyimpan dendam. Dia tidak pernah membiarkan apa-apa pergi. Saya hanya tidak melihat dia kembali kepada persahabatan ini. Apabila dia terluka dan dia sudah selesai, dia sudah selesai dan dia tidak menoleh ke belakang,” jelas Brandi. 'Jika dia dianggap sebagai sesuatu selain sempurna, dia tidak boleh mengendalikannya dan dia memotong orang-orang itu daripada hidupnya.'Walaupun Lisa mempunyai kawalan sepenuhnya mengenai perkara yang dipaparkan Peraturan Vanderpump , dia tidak mempunyai sebarang suara dalam rakaman yang dipersembahkan padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills.

“Saya rasa di situlah dia bergelut. Dia adalah orang paling strategik yang pernah saya temui. Dia seorang yang terkawal. Dia suka mengawal dan dalam rancangan ini, dia tidak boleh,” dedah Brandi. 'Anda tidak boleh mengawal sesiapa pun.'

Semasa episod RHOBH bulan lepas, Lisa dan Ken dilihat melempar Kyle Richards keluar dari rumah mereka selepas dia memaklumkan Lisa bahawa rakan sesama mereka mengesyaki dia berada di sebalik cerita yang bocor kira-kira Dorit Kemsley dan bekas anjingnya. Bagaimanapun, menurut Brandi, Kyle tidak melakukan apa-apa kesalahan dan pastinya tidak layak menerimanya rawatan agresif dia terima daripada Ken.

“Jika Ken atau mana-mana lelaki terkena muka saya seperti itu, saya pasti raja sialan itu menjatuhkannya. Dan saya tahu Ken betul-betul sialan. Saya telah melihat dia sangat jahat kepada ramai orang, 'kata Brandi.

Di samping isu masa lalunya dengan Ken, Brandi juga mengalami banyak suka dan duka dengannya Tambah Dada tetapi, seperti yang dia dedahkan kepada Denise dalam rancangannya, dia sebenarnya menyukai Lisa R. 'sangat' dan berseronok dengannya semasa musim sebelumnya. Mengenai isu mereka, Brandi berkata drama antara mereka adalah hasil kesetiaannya kepada Kim Richards dan itu berakhir bulan lepas selepas Lisa R. menghubunginya dan meminta maaf.

'Saya cuba melindungi Kim dan dia mempunyai masalah dengan Kim dan ia hanya sukar,' jelas Brandi. 'Bagi saya, Kim adalah kawan saya untuk masa yang lama dan saya hanya cuba melindungi dia dan ketenangannya dan semua itu dan ia mengambil tol.'

Manakala a pulangan sepenuh masa kepadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills iMasih belum dapat dipastikan, Brandi merindui masa yang dia habiskan bersama wanita itu sebelum dia dipecat, yang datang pada masa dia berasa tertekan dan terlalu banyak minum.

'Saya agak tahu musim terakhir saya bahawa ia adalah musim terakhir saya,' katanya sambil mengimbas kembali tahun terakhirnya dalam rancangan itu. “Saya mengalami masalah yang sangat teruk musim lalu. Saya telah dipanggil sesuatu yang bukan saya dan saya terlalu mengambil berat tentang apa yang orang lain fikirkan. Jika seseorang berkata, 'Anda seorang peminum alkohol,' atau 'Anda seorang ini, anda seorang itu,' ia mengganggu saya. saya ambil berat. Saya tertekan.”

Semasa dia bersedia untuk peranan kameo pada musim kesembilan, Brandi mengambil pendirian menentangCamilledan menyelarnya kerana 'hebat berpura-pura' dalam rancangan itu.

'Saya tidak tahu sama ada dia akan datang atau pergi,' kata Brandi. “Apa yang awak cakap hari ini? Siapa kawan awak sekarang? Ia tidak masuk akal. Saya rasa dia tidak tahu apa yang dia lakukan. Dia tidak jujur ​​pada dirinya sendiri dengan mengatakan perkara yang tidak biasanya dia katakan dan ia kelihatan tidak sahih.'

“Dia tidak tahu siapa dia. Saya suka Camille dalam kehidupan sebenar tetapi saya tidak suka dia dalam rancangan itu,” tambah Brandi.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Milla Cochran/startraksphoto.com, Storms Media Group/Alamy Stock Photo