Nah, itu bukan pengumuman yang diharapkan oleh peminat Bravo.

Dengan ratusan ribu pengikut menunggu di tepi tempat duduk mereka untuk mengetahui tentang bila tiket akan mula dijual untuk BravoCon 2021 , rangkaian itu 'kecewa' untuk mengumumkan pada hari Isnin bahawa acara 2021 akan ditangguhkan sehingga tahun depan.

“Kami sama kecewanya dengan peminat setia kami terpaksa membatalkan acara tahun ini, tetapi kesihatan dan keselamatan adalah keutamaan kami. Kami tidak sabar-sabar untuk meraikan #BravoCon 2022 bersama-sama,” Bravo tweet pada 9 Ogos.

Mereka juga berkongsi mesej, yang berbunyi, 'Atas kewaspadaan yang tinggi, kami menangguhkan BravoCon 2021 hingga tahun depan.'

Berikutan berita mengenai pembatalan BravoCon2021, yang pada mulanya diumumkan pada bulan Mei, sebilangan pengguna Twitter mengambil berat, ramai daripada mereka memuji rangkaian kerana melakukan perkara yang betul.

'Tetapi perkara yang betul untuk dilakukan,' kata seseorang.

'Memang menyebalkan tetapi kita perlu memastikan kita semua selamat dan sihat,' seorang lagi bersetuju.

“Terima kasih kerana mengambil berat tentang kesihatan dan keselamatan semua orang. Semoga anda semua kembali pada 2022 dengan lebih baik daripada sebelumnya,” kata yang ketiga.

Yang lain mahu Bravo melihat pilihan lain.

'Sayang anda tidak boleh melakukan beberapa jenis konvensyen dalam talian. Saya menghadiri acara kebangsaan, dan jika saya terlepas sesuatu, saya mempunyai akses kepadanya selama setahun. Saya akan mendaftar untuk BravoCon maya, dan membayar tambahan untuk kotak swag atau resipi koktel daripadaWWHLbar!” satu orang menyatakan.

“Sekiranya anda berjaya melakukannya, anda boleh melakukan bayaran setiap tontonan pada burung merak dan masih melakukannya. Dragcon telah melakukan ini pada tahun ini dan lepas,” kata seorang lagi.

Beberapa peminat lain menyatakan bahawa kerana acara itu tidak akan diadakan sehingga 2022, Erika Jayne dan Jen Shah mungkin tidak hadir.

'Adakah BravoCon masih akan menampilkan Erika dan Jen semasa mereka di penjara?' seseorang bertanya.

“Ah sial. Sekarang Jen Shah tidak akan dapat membuatnya pada 2022,” seorang lagi disyaki.

Sebagai Suri Rumah Sejati peminat mungkin tahu, Erika, daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , sedang menghadapi tuntutan terhadap menggelapkan berjuta-juta daripada suami yang berjauhan Thomas Girardi bekas pelanggan. Jen, daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City , berdepan berdekad-dekad di balik jeruji besi kerana bahagiannya dalam sebuah skim telepemasaran yang didakwa .