Bravo TV telah menambah bukan seorang, tetapi dua ahli baharu pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon untuk musim ke-10 siri yang akan datang.

Mengikuti jalan keluar bintang lama Lisa Vanderpump , rangkaian mengumumkan bahawa aktres Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke akan dipaparkan pada musim baharu rancangan itu, yang mula menjalani penggambaran awal bulan ini. Bravo TV berkongsi kenyataan daripada kedua-dua wanita berkenaan dengan peranan baharu mereka.

“Saya teruja dan bangga dapat menyertai pelakon rancangan yang begitu popular dan digemariSuri Rumah Sebenar Beverly Hills. Sebagai seorang pelakon yang bekerja yang telah berada dalam industri untuk beberapa lama, ia sangat menggembirakan untuk berpeluang menyelami lembaran baharu dalam spektrum hiburan,” kata Garcelle, 52, dalam kenyataannya kepada Hidangan Harian pada 29 Ogos.

“Sebagai Suri Rumah Afrika Amerika pertama dalam francais Beverly Hills, saya berbesar hati dan merasa rendah diri dengan peluang hebat ini untuk membuktikan fakta bahawa Black Girl Magic hidup dan berkembang maju dalam setiap poskod!” dia menyambung. “Sudah akrab dengan sorotan Hollywood…Saya teruja untuk berkongsi banyak kejutan, ketawa dan kegembiraan harian yang berterusan sebagai ibu yang bekerja dalam dunia gila hari ini. Kesibukan adalah R-E-A-L! Tiada permainan, sepenuh hati dan sedikit sass penuh fesyen adalah apa yang anda akan dapat apabila anda melangkah ke sfera saya…dan saya tidak akan melakukannya dengan cara lain!”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Garcelle Beauvais (@garcelle)

Sutton turut teruja dan berbesar hati untuk menyertai pelakon itu.

“Sebagai ibu kepada tiga anak yang turut komited dalam usaha saya dalam bidang kedermawanan, hidup saya adalah tindakan yang mengimbangi. Terdapat banyak perkara yang berlaku dengan cara yang terbaik dan saya berusaha untuk meneruskan semua keghairahan saya sepenuhnya,” kata Sutton dalam kenyataannya. “Saya teruja untuk berkongsi kecintaan sebenar saya terhadap seni dan reka bentuk fesyen, dan membuka pintu kepada dunia saya. Saya menantikan perjalanan ini dan ke mana perjalanan ini membawa saya. Masa yang menyeronokkan di hadapan untuk Belle Selatan ini di California Selatan!”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh suttonstrarke (@suttonstrarke)

Berikutan berita penambahan Garcelle dan Sutton, Camille Grammer , yang dilaporkan masih belum diminta untuk kembali ke persembahan untuk musim 10 , berkongsi fikirannya.

“Garcelle cantik. Saya fikir dia akan membuat tambahan yang menarik kepada pelakon,” katanya di Twitter. 'Dia berkelas dan manis.'

Camille sebelum ini mendedahkan di Twitter bahawa dia tidak mengenali Sutton, yang merupakan rakannya Tambah Dada .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh suttonstrarke (@suttonstrarke)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 10 akan disiarkan di Bravo TV pada awal tahun depan.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com, Bravo TV