The Suri Rumah Sejati New York City dilaporkan trauma selepas mereka mengalami pengalaman hampir mati semasa percutian Amerika Selatan baru-baru ini.

mengikut Muka surat Enam , wanita RHONY berada di atas bot di Colombia apabila anda tahu apa yang menimpa kipas. Bot mereka dilaporkan terbakar dan kemudian hampir karam.

'Apabila mereka dibawa masuk ke dalam kapal, bot itu tidak dapat bergerak,' dedah satu sumber. 'Sauh tersangkut, jadi anak kapal terpaksa melihat sauh sebelum mereka boleh belayar ke mana-mana.'

Perkara bagaimanapun hanya menjadi lebih buruk. 'Apabila mereka turun ke laut, enjinnya terbakar,' sumber itu menyambung. “Ia adalah kebakaran besar dan anak kapal bertungkus-lumus memadamkannya. Mereka tidak mempunyai alat pemadam api dan mereka juga tidak berbahasa Inggeris.”

Oleh itu, anda mungkin berfikir ini akan menjadi masa yang tepat untuk suri rumah RHONY untuk mengambil jaket keselamatan mereka... jangkakan tidak ada jaket keselamatan yang mencukupi untuk semua orang kerana 'hanya terdapat dua atau tiga jaket keselamatan untuk semua orang di dalam pesawat.' Yikes.Dan sebagai suri rumah dan segala-galanya, wanita-wanita itu mempunyai respons yang sangat sesuai terhadap pengalaman yang menakutkan itu.

'Mereka semua menyangka mereka akan mati dan mereka histeria,' tambah orang dalam. Bethenny Frankel , Penyanyi Ramona dan Dorinda Medley 'Telah basah kuyup dan menjerit histeria.' Carole Radziwill dan Tinsley Mortimer 'secara literal muntah kerana mabuk laut. Mereka jauh ke laut dan mereka fikir mereka akan turun seperti Titanic.”

ORANG majalah juga melaporkan cerita itu dengan sumber yang memanggilnya sebagai 'naik bot dari neraka.'

'Mereka basah kuyup, takut s——-, dan sakit pada akhirnya,' dedah orang dalam. “Mereka menangis untuk hidup mereka. Apabila kapal itu terbakar, mereka fikir ia sudah berakhir.”

Satu lagi sumber menambah, “mereka semua takut hilang akal. Mereka fikir mereka akan mati di luar sana.”

Nasib baik cerita ini berakhir dengan gembira kerana mereka semua diselamatkan oleh bot yang lalu lalang. Tetapi wanita-wanita miskin itu sangat trauma dengan pengalaman itu sehinggakan Bravo pun menawarkan mereka kaunseling.

Berita baik yang lain ialah pengalaman hampir mati ini merapatkan barisan pelakon. 'Jika ada pengalaman yang menyatukan mereka,' tambah sumber itu. “Sebarang perselisihan yang berlaku sepanjang musim telah diketepikan. Mereka marah dengan produksi kerana meletakkan mereka dalam situasi itu sebagai permulaan.'

Dan dalam jarang, Bravo mengeluarkan kenyataan yang mengakui peristiwa itu. “Pelakon ‘The Real Housewives of New York City’ baru-baru ini berada di atas bot di Amerika Selatan dan menemui air bergelora. Syukur, semua sihat dan dapat meneruskan percutian seperti yang dirancang. Keselamatan pelakon dan krew kami adalah yang terpenting dan, untuk itu, kami sedang melakukan siasatan penuh,” kata rangkaian itu.

Memandangkan ini berlaku semasa perjalanan pelakon untuk musim yang akan datang, kemungkinan besar ia telah difilemkan dan akan dipaparkan pada rancangan itu.

Di bawah adalah gambar Ramona di Colombia sebelum insiden bot –

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ramona Singer (@ramonasinger)

Kredit Foto: Bravo