Penyanyi Ramona dan Gizelle Bryant cuba merebus daging lembu mereka di BravoCon 2019. (Foto oleh: Charles Sykes/Bravo)

Pada 2019, Bravo memperkenalkan dunia yang pertama BravoCon , acara fandom muktamad. Sepuluh ribu tetamu telah hadir, dan ia menampilkan 50 acara langsung bersama-sama dengan banyak bintang Bravo daripada rancangan seperti Suri Rumah Sejati , Peraturan Vanderpump , Bawah Dek ,dan Rumah musim panas .

Malangnya, acara tahun lepas adalah ditangguhkan kerana wabak , mengecewakan ramai peminat yang teruja melihat bintang kegemaran mereka.

Menurut kenyataan akhbar baru-baru ini, BravoCon akhirnya kembali berjaya. Acara itu akan berlangsung tahun ini di New York City di Pusat Javits dari 14 Oktober hingga 16 Oktober. Konvensyen itu akan menjadi 'pengalaman yang lebih besar dan tiada tandingannya,' mengusik siaran akhbar itu.

'BravoCon muncul sebagai acara interaktif yang pertama seumpamanya di mana sepuluh ribu peminat dapat merasai pengalaman Bravosphere yang besar,' kata Ellen Stone, EVP untuk Penglibatan Pengguna & Strategi Jenama di NBCUniversal. “Selepas beberapa tahun kebelakangan ini, kami amat teruja untuk membawakan BravoCon terbesar kami kepada peminat setia kami untuk tahun yang lebih sukar dilupakan.”

Siaran akhbar itu berkongsi bahawa peminat akan dapat menyaksikan persembahan secara langsung, kandungan yang tidak pernah dilihat sebelum ini, pengalaman interaktif dan pengalaman dalaman daripada bintang rangkaian .Walaupun acara khusus belum didedahkan, tapak web untuk BravoCon 2022 menampilkan kira detik serta klip dari konvensyen pertama.

Rangkaian akan mengumumkan maklumat mengenai tiket dan pengaturcaraan. Penonton perlu sentiasa berwaspada kerana konvensyen 2019 telah habis dijual dalam masa kurang daripada 60 saat.

“Atas kewaspadaan yang tinggi, kami menangguhkan BravoCon 2021 sehingga tahun depan,” kata rangkaian itu dalam satu kenyataan tahun lepas.

“Kami sama kecewanya dengan peminat setia kami terpaksa membatalkan acara tahun ini, tetapi kesihatan dan keselamatan adalah keutamaan kami. Kami tidak sabar-sabar untuk meraikan BravoCon 2022 bersama-sama.”