Suri Rumah Sebenar Orange County bintang milik Vicki Gunvalson anak perempuan, Briana Culberson , terus mengalami beberapa masalah kesihatan kerana dia hanya perlu menjalani beberapa pembedahan lagi.

Suami Briana Ryan Culberson menggunakan media sosialnya beberapa jam lalu untuk meminta doa peminat, mendedahkan dia terpaksa menjalani pembedahan leher.

Ryan menulis, “Tolong simpan Briana dalam ingatan dan doa anda pagi ini kerana dia menjalani pembedahan lain di lehernya. Semoga ini yang terakhir!”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ryan Culberson (@ryan_culberson)Pembedahan terbaharu ini dilakukan selepas Briana, 30, mendedahkan tahun lalu bahawa dia telah disahkan menghidap lupus. Sejak itu, ibu kepada dua orang anak itu telah mengalami apa yang disebut oleh ibu Vicki sebagai 'tahun yang sukar' dalam hal kesihatannya.

Dalam temu bual dengan Muka surat Enam bulan lalu, Vicki mengakui ia bukan jalan mudah untuk Briana berikutan diagnosisnya.

“Ia adalah tahun yang sukar untuknya. Dia kembali ke doktor pada hari Jumaat. Lupus telah menjejaskan sebahagian daripada jantungnya, ia benar-benar sesuatu setiap minggu,” Vicki, 55, mendedahkan. 'Ia memberi kesan kepadanya dengan cara yang berbeza, sistem imunnya sangat rendah.'

Dan pada bulan Jun, Vicki mendedahkan yang lain temuduga bahawa Briana hampir mati selepas pisau bedah kotor digunakan ke atasnya semasa pembedahan.

'Ia hampir membunuh anak perempuan saya,' Vicki memberitahu Access Hollywood. “[Pisau bedah itu dijangkiti] najis daripada pembedahan sebelum ini pada hari itu mereka masukkan ke dalam badannya... Jadi, tidak baik, dia hampir kehilangan kakinya. Dia hampir mati dan semua perkara ini.”

Nasib baik untuk Briana, dia dapat pulih sepenuhnya selepas rawatan dengan tiga minggu 'antibiotik IV dan mengeluarkan semua itu dari badannya.'

Mengenai kemunduran terbarunya, Ryan menyebutnya sebagai 'sindrom Stylohyoid.' Dia menulis bahawa 'ia adalah keadaan yang disebabkan oleh proses styloid yang memanjang atau salah bentuk, sekeping tulang yang ramping dan runcing tepat di bawah telinga, dan/atau kalsifikasi ligamen stylohyoid, yang mengganggu fungsi kawasan jiran dalam badan, memberikan meningkat kesakitan.”

Berita baiknya ialah sebentar tadi Ryan berkongsi kemas kini bahawa pembedahan itu berjalan lancar. Dia menulis di bahagian komen siarannya: “Keluar dari pembedahan sekarang dan di dalam bilik kami untuk malam itu. Doktor berkata semuanya berjalan lancar dan menjangkakan pemulihan sepenuhnya.”

Pembedahan ini dilakukan hanya beberapa hari selepas pasangan itu mendedahkan mereka merancang untuk berpindah keluar dari Orange County dalam masa dua minggu kerana mereka akan mencabut keluarga mereka ke North Carolina.

siaran ryan

Kredit Foto: Bravo TV