Adakah yang super subur Kim Zolciak mengandung lagi?!

Jawapan itu adalah ya mengikut Jangan Terlambat anak perempuan bintang Brielle Beirmann .

Brielle, 20, menggunakan laman Twitternya beberapa jam lalu untuk mengumumkan bahawa ibunya mengandung anak ke-7. Wowzers.

Brielle tweet, “OMG!!! Saya sangat teruja ibu saya HAMIL dengan bayi nombor 7!!!!.” Tangkapan skrin tweet itu ada di bawah.

tweet brielleKebanyakan peminat keliru dan tertanya-tanya sama ada ini semacam jenaka lewat April Fool tetapi Brielle menggandakan komennya dengan kemudian mendedahkan bahawa ibunya akan tiba pada musim bunga.

Dia tweet, 'Dia akan tiba pada musim bunga kadang-kadang!' sebagai tindak balas kepada tweet oleh peminat yang menulis “Tahniah!! Berapa jauhkah dia??”

tweet brielle 1

Brielle bagaimanapun telah memadamkan tweet tersebut. Kim, 39, juga masih belum mengesahkan sama ada dia benar-benar hamil lagi! Mesti mengatakan kehamilan semua tetapi menjamin Bravo akan memperbaharui rancangan realitinya dengan suami miskin Kroy Biermann untuk musim yang lain.

Jangan ragu untuk terus menyemak semula kerana kami akan mengemas kini siaran ini sebaik sahaja Kim membalas berita ini.

KEMASKINI – Kim menafikan mengandung. TMZ ialah pelaporan Brielle membuat tweet itu untuk membalas dendam ibunya kerana secara tidak sengaja merakam video dia memamerkan dadanya awal minggu ini. Ya itu berlaku. Kumpulan berkelas!

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA RASA KIM HAMIL LAGI?