Kredit: Dia Dipasupil/Getty Images

Brielle Bierman sedang mencari Mr. Right, tetapi setakat ini, prospeknya tidak begitu hebat.

Dalam temu bual baru, the Jangan Terlambat bintang membincangkan butiran kehidupan temu janjinya (atau kekurangannya) dan juga mendedahkan bagaimana beberapa orang berprofil tinggi telah memukulnya.

'Ada beberapa lelaki yang saya bercakap dengan tetapi semua orang hanya, seperti, membosankan,' kata Brielle Kami Mingguan pada 26 September. “Saya perlukan sedikit keseronokan, awak tahu? Saya memberitahu artis solek saya, seperti, sejam yang lalu bahawa saya mempunyai tarikh malam ini dan dia berkata, 'Anda tidak teruja dengan segala-galanya, bukan? Dan saya seperti 'Ya, saya tidak begitu peduli.''

Wanita berusia 23 tahun itu menjelaskan bahawa dia sedang mencari seseorang yang istimewa di luar kampung halamannya, sebaik-baiknya untuk melepaskan diri daripada semua itu semasa bercinta.

'Lihat apa yang saya cari ialah seseorang yang tidak tinggal di Atlanta, jadi saya mempunyai sebab untuk mengembara dan keluar dari rumah saya,' katanya. 'Jadi, sehingga saya dapati itu, ia tidak berlaku.'Walaupun dia mungkin agak bosan dengan prospek semasanya, pengasas bersama KAB Cosmetics masih mempunyai ramai peminat yang mencuba dan mendekatinya — termasuk beberapa selebriti.

“Oh ya. Semua jenis pengintipan [meluncur ke dalam mesej saya],” katanya. Emak dia, Kim Zolciak-Biermann , turut menambah lagi tentang berapa banyak perhatian yang diperoleh Brielle — walaupun ia sedikit…tidak sesuai pada masa-masa tertentu.

'Saya telah melihat lebih banyak gambar d–k pada telefon Brielle dalam sehari berbanding yang pernah saya lihat sepanjang hidup saya,' bekas Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang berkata. “Ia seperti memeranjatkan fikiran. Mereka, seperti, Facetuned… Dan kami hanya menangis ketawa setiap hari.”

Brielle kemudian mengesahkan bahawa 'satu tan' mesej yang diterimanya datang daripada selebriti, sambil menambah, 'Saya rasa itulah satu-satunya orang yang menghubungi saya. Mereka semua pelik.'

Selain mengelak DMnya yang paling teruk, Brielle juga terpaksa mengelak pelbagai troll yang mengkritik gambar terbaru dia dan ayah tirinya, Kroy Biermann , pada hari lahirnya yang ke-35. Dalam foto itu, Brielle sedang duduk di pangkuan Kroy ketika keluarga mereka keluar untuk makan malam, dan peminat merasakan ia tidak sesuai — untuk sekurang-kurangnya.

'Fikiran saya tidak pergi ke sana,' kata Brielle. “Dia ayah saya. Ia menjijikkan.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh snorlax (@briellebiermann)

Bintang realiti itu juga menyebut kenyataan itu 'sejujurnya mengerikan' dan berkata orang itu 'memerlukan bantuan.'

Jangan Terlambat musim kelapan tayangan perdana 6 Oktober pada 9/8c di Bravo.