Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Kim Zolciak menyatakan hanya seminggu yang lalu bahawa kanak-kanak adalah luar had apabila ia datang kepada costars beliau membuat komen yang tidak begitu baik tentang anak perempuannya Brielle Bierman . Satu-satunya isu dengan alasan Kim bagaimanapun ialah Brielle, 20, enggan berhenti menghina wanita RHOA.

Yang terbaru ialah Brielle telah berjaya menghidupkan semula pertelingkahannya dengan ahli pelakon RHOA Nene Bocor dan Masukkan Moore selepas dia mengulas pada foto mereka bersama Cynthia Bailey .

Bilik Teduh berkongsi foto Nene, Kenya dan Cynthia di atas Instagram , dan meminta jutaan pengikut mereka untuk memberi mereka nama kumpulan perempuan. Brielle mengulas dalam beberapa minit dengan menulis 'Xstinct,' yang kebetulan merupakan permainan kata-kata sebagai Kandi Burruss ' kumpulan muzik dipanggil Xscape .

Malangnya ia tidak berakhir di situ kerana Brielle kemudiannya menggandakan komennya dengan menulis, 'relax it's all fun and games. Saya mendoakan kebahagiaan gadis emas.”

Tangkapan skrin komen Brielle ada di bawah.brielle biermann rhoa perseteruan

Kim ibu Brielle juga menyukai siaran yang menyerlahkan kata-kata jahat Brielle.

Bagi wanita RHOA, mereka masih belum bertindak balas terhadap serangan terbaru oleh Brielle, mungkin cuba mengambil jalan yang tinggi dan tidak terlibat dengannya.

Perseteruan Brielle dengan Nene bermula pada Oktober selepas Nene menyelarnya kerana secara rahsia merakam pepijat yang merangkak di lantai bilik air tetamu rumahnya dan memuat naiknya ke Snapchat. Lebih teruk lagi, Brielle tersilap mengenal pasti pepijat itu sebagai lipas yang benar-benar membuat Nene pergi dan membuat bola bergolek Roach-Gate . Ini membawa kepada NenememanggilBrielle dan Kim 'menyampah' dan 'prasangka'.

Adalah selamat untuk mengatakan pertemuan semula itu akan menjadi sangat meletup berdasarkan semua drama ini. Mungkin juga Bravo akan menjemput Brielle.

Kredit Gambar: Instagram

BERITAHU KAMI – APA PANDANGAN ANDA TENTANG DISS BRIELLE?