Suri Rumah Sebenar Atlanta tawas Brielle Bierman semuanya sudah dewasa sekarang selepas debut dengan ibu Kim Zolciak-Biermann Lelaran francais Housewives yang berpangkalan di Atlanta pada tahun 2008.

Dalam temu bual baru dengan Di Sebalik Tali Baldu bersama David Yontef , Brielle sedang melayan lelaki yang sudah berkahwin dan Bravolebrities lain yang masuk ke dalam DMnya, khabarnya rancangan realiti baru dengan kakak Ariana Biermann , menjadi 'kawan' dengan Kardashians, dan perasaannya tentangnya penamat daripada Jangan Terlambat.

Lelaki yang kini berusia 25 tahun itu terus terang bercakap tentang lelaki yang sudah berkahwin memukulnya dalam DMnya dan mendedahkan bahawa satu atau dua daripada mereka adalah rakan bintang Bravo.

'Ada segelintir yang suka, berkahwin, atau mempunyai teman wanita atau sesuatu,' kata Brielle kepada podcaster itu. “Saya tidak akan membalas… saya tidak membalas. Hakikat bahawa mereka menghantar emoji [atau] berkata, 'Hai,' itu mengganggu saya.'

Bintang realiti itu terus mendedahkan bahawa walaupun dua daripada lelaki itu adalah sebahagian daripada Bravoverse, dia tidak akan 'mendedahkan' atau 'mencederakan' sesiapa pun.'Ada seperti dua orang dari Bravo... Ada seperti beberapa orang yang sangat terkenal yang sudah berkahwin. Saya mahu memberitahu seseorang yang teruk, tetapi saya tidak boleh. Saya tidak mempercayai sesiapa pun dengan jenis maklumat itu.”

Brielle berkata bahawa dia memberitahu ibu Kim tentang DM, dan dia sama terkejutnya dengan 'bola yang dimiliki lelaki ini.'

Dia menambah, 'Ada seorang, khususnya, yang tidak akan meninggalkan saya sendirian. Seperti saya tidak mahu merosakkan perkahwinan atau hubungan, tetapi saya tidak bertindak balas.'

Brielle memastikan untuk menambah bahawa walaupun orang ini bukan dari Bravo, mereka terkenal.

Personaliti Bravo kemudiannya bercakap tentang kejayaan larian lapan musim keluarganya dengan rancangan realiti mereka, Jangan Terlambat .

Brielle berkata walaupun dia sedih melihat kesudahannya RHOA spinoff, ia adalah 'keputusan bersama' antara keluarganya dan Bravo untuk menamatkan siri ini.

'Saya fikir kita semua sudah bersedia untuk ia berakhir,' dia mengaku. “Kami tidak dibatalkan. Malah Bravo mengeluarkan kenyataan membonceng mengenainya. Kami semua memutuskan, anda tahu, ia adalah [masa yang baik untuk] tamat.”

Brielle seterusnya menjelaskan bahawa keluarga TV realiti terkenalnya tidak akan ke mana-mana dalam masa terdekat. Mereka sedang berbincang untuk pelbagai projek berbeza dengan rangkaian baharu yang berpotensi, dan dia menyatakan dia dan Ariana bersedia untuk persembahan mereka sendiri.

'Kami belum selesai dengan TV. Kami akan kembali tidak lama lagi pastinya,” dakwanya. “Kami mempunyai beberapa perkara dalam kerja-kerja sekarang, yang saya sangat teruja, mempunyai peluang baharu, kelainan baharu dalam sesuatu perkara. Saya sangat suka membuat persembahan dengan hanya saya dan Ariana kerana kami sangat lucu, olok-olok kami bersama-sama.”

'Hanya kehidupan kita, seperti cara kita hidup, sangat lucu seperti kadang-kadang tidak realistik. Saya ingin melakukannya. Selain itu, saya fikir ia akan menjadi sangat menarik jika Ariana dan saya keluar sendiri.'

Bagaimanapun, Brielle turut mendedahkan bahawa dia masih tinggal bersama ibu dan bapa tirinya. Dia tidak nampak apa-apa sebab mengapa dia harus pergi kerana dia tidak pernah berada di rumah, dan dia nampaknya mahu mengekalkan kemewahan yang dia biasakan. Dia juga berkata 'impiannya' adalah untuk 'dilahirkan dalam keluarga bilionair dan memberikan sebanyak mungkin wang itu kepada haiwan.'

“Mengapa saya perlu membayar sewa atau memiliki rumah? Saya tidak akan pernah ke sana. Saya terlalu suka mengembara. Keluarga saya, kerja saya, semuanya ada di sini. Saya ada tukang cuci rumah. Saya mempunyai seorang tukang masak. Seperti, saya dapat melihat adik-beradik saya. Saya tidak faham seperti stigma di belakang, seperti terpaksa berpindah, pergi ke kolej dan suka, pergi, mulakan hidup anda sendiri. Kerana seperti, saya menjalani kehidupan saya sendiri.

Apabila ditanya mengenai rancangan barunya yang dikhabarkan, Potong , Brielle menjadi mengelak, dan responsnya merujuk kepada fakta bahawa rancangan realiti itu sebenarnya tidak pernah diambil oleh rangkaian.

Apabila ditanya oleh Yontef sama ada rancangan baharu itu dalam usaha atau tidak, dia menjawab, 'Berpotensi.' Dia menyusuli dengan berkata, 'Saya fikir jika Ariana dan saya pergi melakukan itu, ia akan menjadi sangat lucu... itu akan menjadi seperti bagaimana Khloe [Kardashian] dan Kourtney [Kardashian] lakukan. Mereka mengambil Miami atau sesuatu?”

Brielle mendedahkan bahawa dia meminta nasihat Khloe beberapa kali, tetapi dia menyatakan bahawa mogul TV realiti terkenal bukan dia “kawan sejati,” walaupun ibunya bercakap dengan mereka 'sepanjang masa.'

“Saya bercakap dengan Khloe beberapa kali mengenai nasihat. Mereka kawan baik, tetapi mereka tidak seperti kawan saya, seperti saya tidak akan pergi menelefon mereka apabila saya berada di L.A, 'katanya sambil menyatakan bahawa dia bergaul dengan sahabat Khloe, Malika Haqq .

'Saya akan menghubungi Malika, saya suka Malika, dan saya bergaul dengannya.'

Siapa lagi yang Brielle suka? Nampaknya, dia mempunyai hots untuk Senapang Mesin Kelly dan Megan Fox .

Brielle memanggil MGK 'cantik' dan 'berapi-api,' dan dia berkata Megan 'panas sekali.'

'Saya akan membawa mereka berdua untuk satu malam,' katanya.

Brielle mengesahkan bahawa dia kini bujang dan kinibukanberminat dengan aThe Bachelorettejenis cinta.

“Sekiranya saya terpaksa duduk di sana dan bermesra dengan 30 lelaki berbeza… ia bukan getaran saya. Saya tidak suka disentuh melainkan saya berkencan dengan awak. Seperti, jangan sentuh saya atau bercakap dengan saya... Itu bukan getaran saya. Saya harap saya tidak pernah sampai ke tahap di mana saya perlu melalui situasi seperti itu untuk mencari cinta.”