Brittany Cartwright telah kehilangan 34 paun sejak itu menyertai Jenny Craig sebagai jurucakap pada bulan Januari.

Pada malam Ahad, sambil menunjukkan penurunan berat badannya dalam pakaian renang, yang Peraturan Vanderpump tawas, siapa menyambut anak pertamanya , adalah Cruz Michael Cauchi , bersama suami Jax Taylor pada April 2021, mengesahkan dia sangat berbangga dengan penurunan berat badan yang dicapainya. Kemudian, dia berkongsi matlamatnya dan mendedahkan berapa banyak lagi pound yang dia perlu kehilangan untuk sampai ke sana.

Semasa mengacarakan sesi 'Ask Me a Question' di Kisah Instagramnya, Brittany memberi respons kepada peminat yang ingin tahu berapa banyak berat badan dia hilang .

'Setakat ini saya telah kehilangan 34 paun pada program itu,' jawab Brittany. 'Hakikat bahawa saya berasa seperti saya baik untuk memakai pakaian mandi dan suka, meletakkannya di sana adalah luar biasa bagi saya. Saya sangat bangga. Saya sangat gembira dengan kejayaan saya. Ia hebat.”

Peminat lain bertanya kepada Brittany, 'Adakah anda mencapai berat sasaran anda?'Dan sementara Brittany, yang bersikap terbuka berat bayinya bergelut , sudah dekat, dia tidak berada di sana — dan sebaik sahaja dia tiba di sana, dia masih mempunyai beberapa pound lagi yang dia ingin turunkan.

“Jadi setakat ini saya mahu kehilangan seperti 10, mungkin 15 paun lagi. Dengan program ini matlamat saya adalah kehilangan 40 jumlah. Jadi saya berumur 34 tahun sekarang. Hanya tinggal enam paun lagi! Rasa bangga sangat!” dia tersembur.

Walaupun Brittany telah melihat banyak kejayaan dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dia mendapat bantuan sepanjang perjalanan.

'Salah satu perkara kegemaran saya tentang program Max Up sebenarnya ialah anda mempunyai jurulatih yang anda temui sekali seminggu,' dedahnya. 'Dia boleh membantu anda jika anda mula ke dataran tinggi, yang sangat normal jika anda sedang berdiet. Mereka boleh membantu anda mencapai matlamat anda dan memastikan anda bermotivasi. Ia hebat.”

Juga semasa sesi Cerita Instagramnya, Brittany mengesahkan bahawa dia telah mengikuti program Max Up bersama Jenny Craig.

“Saya berpegang kepada program itu. Bagaimana lagi anda fikir saya kehilangan 34 paun sejak Januari?” dia bertanya kepada seorang pengikut yang ingin tahu.

Pada bulan Januari, semasa dia menyertai Jenny Craig, Brittany menawarkan kenyataan kepada penonton dalam taliannya.

“Saya sangat teruja untuk berkongsi berita menarik ini dengan anda! Saya secara rasmi menyertai [Jenny Craig] sebagai jurucakap baharu mereka!” dia menulis di Instagram. 'Perjalanan penurunan berat badan dan kecergasan saya bukan rahsia sejak mempunyai Cruz-saya telah mencuba SEGALANYA. Ia adalah sesuatu yang saya bergelut dengannya dan terus menjadi matlamat yang saya usahakan.'

'Saya bukan sahaja teruja untuk akhirnya bersaing dengan munchkin kecil ini tetapi saya bersedia untuk memulakan lembaran baharu saya pada 2022 dengan sihat dari segi fizikal dan mental,' tambahnya.

manakalaPeraturan Vanderpumpsedang kembali ke Bravo untuk musim ke-10 , Brittany tidak akan menjadi sebahagian daripadanya sebagai dia dan Jax meninggalkan siri ini pada Disember 2020.